Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні вам варто проявити обережність при спілкуванні з незнайомцями. При цьому щирість і гумор допоможуть згладити гострі кути на роботі. Набуті знання скоро знадобляться.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні вам потрібно навчитися говорити тверде «ні». Емоційний підйом стане запорукою успіху. Проаналізуйте події минулого і зробіть з них правильні висновки.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні в коло вашого спілкування можуть повернутися старі знайомі. Можливо, вам доведеться виправляти помилки минулого. Слід навести порядок у фінансових документах.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні від вас буде залежати багато чого. Не обіцяйте більше того, що реально не зможете здійснити, і готуйтеся відповідати за свої помилки. Зірки обіцяють, що скоро все зміниться на краще.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні на вас чекають перспективні знайомства і сміливі багатообіцяючі проекти. Прекрасний час для зміцнення своїх позицій. Навчіться сміливо долати всі труднощі.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні ви зможете правильно оцінити власні сили і сили партнерів, не тішачи себе мріями улесливими промовами недоброзичливців. Переглянете договірні відносини.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні вам потрібно попрацювати над самооцінкою. Тоді ви успішно впораєтеся з будь-якими обов'язками. Допоможе накопичений досвід. Але для укладення контрактів цей тиждень невдалий.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні вам захочеться завоювати повагу колег і зайняти лідируючу позицію в робочому колективі. Для цього потрібно сміливо озвучувати і втілювати в життя свої ідеї.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні вам необхідно зменшити запал, який ви готові витратити на що завгодно, тільки не на себе. Варто звернути увагу на питання, від яких залежить ваше майбутнє.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні у вас з'явиться відчуття, ніби ви ходите по замкнутому колу. На щастя, воно триватиме недовго. Вам вдасться підкоритися обставинам, за це ви отримаєте винагороду.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні слід проявити рішучість і наполегливість. На роботі велика вірогідність розбіжностей з колегами і з начальством. Тим не менше, ніхто не зможе зачепити ваших прав.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні у вас достатньо енергії, щоб вирішити всі завдання. Але варто обережно ставитися до нових пропозицій від потенційних роботодавців. Прислухайтеся до внутрішнього голосу.