Неймовірна історія про прибульців сталася ще в 1958 році. Про неї стало відомо завдяки служниці деякої сім'ї по імені Аназия Марія.

Факт неймовірного зцілення вже не може підтвердити ніхто, адже історія сталася багато років тому. Але це не означає, що все сказане – вигадка.

Молода дівчина Лайс сильно хворіла і перебувала в критичному стані. У неї був рак шлунку. Медики не давали їй ніякої надії на зцілення, а всі родичі вже подумки прощалися з дівчиною.

Проте в одну ніч сталося незрозуміле. Кімнату хворої дівчини висвітлив потужний промінь світла, який виходив від НЛО. Після цього в кімнату дівчини увійшли кілька створінь. У них в руках були дивні інструменти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інопланетяни пробули в кімнаті Лайс півгодини і вже на наступний день їй несподівано стало краще. До тієї фатальної ночі вона була така слабка, що навіть самостійно їла з працею. Для того, щоб вгамувати страшний біль, їй постійно робили уколи морфіну.

Всі родичі дівчини бачили в ту ніч промінь світла і НЛО. Служниця стверджує, що всього було три інопланетянина і двоє з них робили операцію. Саме після цього дівчина різко пішла на поправку.

Служниця навіть описала інопланетян. За її запевненням, вони були невеликого зросту – близько 120 см і мали досить великі голови в порівнянні з людськими. Також у них були червоні вуха, невеликі очі і яскраво-зелена шкіра.

Перш, ніж піти, інопланетяни передали одному з родичів сферу з таблетками, які дівчина пила до остаточного одужання.

Нагадаємо, NASA похвалилася першим марсіанським вертольотом. Безпілотний вертоліт Mars Helicopter відправиться на Марс в липні 2020 року.

Як повідомляв Знай. ua, чому прибульці все ще не зв'язалися з людьми.

Знай. ua писав, що зв'язок прибульців і людей потрясла світ.