Конспірологи вивчили календар племені Майя і знайшли в ньому страшні подробиці Армагедону. У ньому вказується, коли відбудеться кінець світу, і за яким сценарієм він буде проходити.

Якщо вірити альтернативним науковцям, то вже через 20 днів на Землі буде знищене все живе. Смертоносна планета Нібіру затулить собою Сонце, що стане причиною глобальної катастрофи. Наша планета почне різко остигати, на людство чекає болісна смерть.

За прогнозами, 21 квітня температура на Землі впаде до мінус 273 градусів за Цельсієм, тобто до абсолютного нуля.

Сучасні вчені, у свою чергу, спростовують припущення древньої цивілізації про Апокаліпсис. Вони вважають, що навіть якщо Нібіру здійснить задумане, Земля буде остигати не настільки стрімко.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Вчені повідомили:

"У Землі є внутрішнє джерело тепла. Це ядро, розпечене приблизно до 6 тисяч градусів за Цельсієм. Варто відзначити, що температура космічного вакууму складає мінус 270 градусів, що на 3 градуси вище абсолютного нуля. Це температура реліктового випромінювання, яке заповнює всесвіт. Мова йде про фотони, що утворилися в епоху первинної рекомбінації водню на зорі існування Всесвіту і нейтрино, які поки що не піддаються виявленню".

Це говорить про те, що навіть при найстрашнішому апокаліптичному сценарію наша планета не зможе так швидко охолонути, як спрогнозували конспірологи, грунтуючись на календарі Майя.

Раніше портал Знай.uа писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все

Читайте також: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Знай.uа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі