Археологи, які спеціалізуються на вивченні кінця світу, повідомили про приголомшливому відкриття. Вони вважають, що розкрили справжню особистість антихриста. Людство звикло вважати, що Апокаліпсис – це майбутній руйнівний сценарій останнього часу перед поверненням Ісуса Христа, який згадується в Біблії. Його опис в Книзі Одкровення, останній книзі Нового Завіту віщує остаточне знищення світу перед другим пришестям.

Біблія
Біблія
Біблія

У християнському вченні диявол описується як виконавець біблійного пророцтва про протистояння самому Ісусу Христу в судний день. У главі 13 сказано, що існує число звіра 666, за яким ховається справжнє ім'я антихриста. Він описується як антагонічна істота, яка на дві третини з'являється в апокаліптичному видінні. Число 666 стало найвідомішим символом сатани. Воно використовується для призову диявола.

666
666

Археолог повідомила, що це число може мати прихований зміст, який розкриває справжню особистість сатани. Професор давньої релігії зі спеціалізацією в християнстві Кім Хейнс-Ейтзен розповіла про суть нового викриття в серіалі Моргана Фрімена "Історія про Бога", випущеному Netflix.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Серіал "Історії про Бога"
Серіал "Історії про Бога"

"Я вивчила деякі фрагменти Книги Одкровення, пророчу книгу, у якій є безліч символіки. Це політичне твердження про справжню причину зла і про те, хто насправді відповідальний за зло. Було чимало суперечок про те, що ж означає таємниче число 666. Для нього існує вагомий аргумент щодо Нерона, імператора Риму (54-68 роки). Якщо застосувати числові значення імені Кайзер Нерон і скласти їх, вийде 666".

Нерон
Нерон

Археолог розповіла, що в інших версіях Книги Одкровення сатана згадується з числом 616. Їй вдалося встановити, як виникло 666.

"Одна з найбільш цікавих особливостей, у тому, що у нас є 2 числа. Chi - це 600, xii - 60, а sigma - 6. Chi iota sigma - це 616. На перший погляд здається, що його не можна пов'язати з ім'ям Нерона. Це неймовірно й дивно, що якщо вимовити ім'я Нерона на латині як Nero Keizer, то вийде саме диявольське число".

Це свідчить про те, що Хейнс-Ейтзен вдалося зробити неймовірне – вона розкрила справжню особистість сатани і числа 666. Поки складно сказати, чи буде Апокаліпсис. Якщо версія експерта правдива, то судного дня чекати не варто – його не існує.

З цим твердженням не згодні прихильники настання Апокаліпсису. Вони помітили вже безліч провісників наближення кінця світу. Льодовики продовжують танути, потоки води в океанах активізуються, прокидаються вулкани, відбуваються землетруси. Все це і говорить про те, що скоро настане судний день. І він зітре з лиця Землі абсолютно все.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Нагадаємо, ці манускрипти вчені не можуть прочитати донині.

Як повідомлялося, "Записки диявола" нарешті розшифрували, правда про Бога і загробне життя вас шокує

"Знай.uа" писав, Ватикан приховує від світу реальний текст Біблії