Гороскоп на 5 квітня Овен

Сьогодні ви станете собі кращим другом, а значить злити і дратувати самого себе не варто. Але також і не давайте комусь ображати вас.

Гороскоп на 5 квітня Телець

Вам треба постаратися триматися подалі від натовпу. Можливий нещасний випадок. Уникайте перебування серед вболівальників.

Гороскоп на 5 квітня Близнюки

Ви зрозумієте, що вас хтось використовує. Якщо такий хід речей вам подобається, то можете продовжувати свої дії. В іншому випадку – саме час висловити все, що ви думаєте.

Гороскоп на 5 квітня Рак

Вам здавалося, що ви все обдумали, і ситуація вже була зрозумілою, але сьогодні все переплутати, і ви нічого не зрозумієте. Просто почніть спочатку.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гороскоп на 5 квітня Лев

Сьогодні вам будуть доставляти дрібні неприємності ваші родичі. Постарайтеся поставитися до цього з розумінням.

Гороскоп на 5 квітня Діва

Щоб заощадити час і нерви, бурю, яка сьогодні десь трапиться, вам потрібно перечекати в куточку і вийти тільки тоді, коли вже навіть пил осяде.

Гороскоп на 5 квітня Терези

Ви збираєтеся казку зробити бувальщиною? Так дійте, у вас вийде. Тільки виберіть гарну казку, не страшну.

Гороскоп на 5 квітня Скорпіон

Сьогодні у вас є реальний шанс перетворити вчорашніх недругів як мінімум союзників. Але тільки не думайте, що реалізувати його буде зовсім вже легко. Втім, навіть якщо не вийде, ви все одно нічого не втратите.

Гороскоп на 5 квітня Стрілець

Можете спокійно економити час на оформлення, досить зробити гарний зміст, а форму не так сильно цінують.

Гороскоп на 5 квітня Козеріг

Сьогодні ви зможете забути про всі свої проблеми, вам просто буде ніколи, стільки всього цікавого станеться в цей день.

Гороскоп на 5 квітня Водолій

Інструкції не варто недооцінювати, особливо якщо це договір, а ви розписалися. Порушувати їх теж не можна. Краще навіть переходьте вулицю тільки у належному місці.

Гороскоп на 5 квітня Риби

Найбільше задоволення ви отримаєте від смачної вечері вдома, в колі сім'ї. Але з однією умовою - якщо готувати вечерю вам не доведеться самому.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.