NASA опублікувало загадкові фотографії з Марса, які привернули увагу уфологів. На одному зі знімків чітко видно 19-кілометрову голову. Альтернативні вчені використали фотофіксацію, проаналізували зображення і прийшли до висновку, що гігант дуже схожий на людину.

Розміри і положення рота, очей, лоба і навіть вух – все так само, як у людей. Неймовірно, голова знайденого гіганта практично ідентична людській. Вчені намагаються дізнатися, чи населяли Червону планету велетні, які мали таку ж будову тіла, як мешканці Землі.

Довгий ніс, високий лоб підкреслюють схожість велетня з людиною. Ця знахідка може стати підтвердженням того, що Марс був населений реальними істотами. І це не молекули і наночастки, а величезні гіганти. Варто відзначити, що на Червоній планеті вже були знайдені вода і бактерії в кратерах. Ймовірно, тепер варто зайнятися пошуком існування інопланетних жителів. Якщо вони мали такі значні розміри, судячи з усього, і продукти їх діяльності не будли крихітними. Тепер експертам необхідно звернути увагу не на деталі поверхні Марса, а на його глобальні види.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Експерти вважають, що виникнення велетнів на планеті має логічне пояснення. Під впливом сили тяжіння вона могла і сама виростити таких гігантських мешканців.

Певно, англійський вчений Томпсон мав рацію, коли говорив, що розміри тварин залежать від розмірів планети. Це говорить про те, що у разі подвоєння розмірів небесного тіла (сили тяжіння) більшість наземних форм нагадувало б коротконогих рептилій. А якщо сила тяжіння зменшиться вдвічі, вони стали б тонкими, легкими і активними, і вимагали б менше енергії. А на Червоній планеті гіганти виникли або через аномальні умови, або завдяки втручанню когось або чогось. Це і намагаються зрозуміти уфологи.

Раніше портал "Знай.uа" писав: бомбардування породило життя на Марсі, нове відкриття вразило науковий світ

Читайте також: На Марсі виявили НЛО, прибульці прибули, щоб врятувати Червону планету

Як повідомлялося,"Прогулятися Марсом на Землі": тепер це може зробити кожен