Самотність - це дар чи прокляття? Одні вбачають сенс життя в тому, щоб обзавестися нарешті другою половинкою, іншим добре наодинці з собою. Люди-одинаки воліють необтяжливі стосунки без особливих зобов'язань. Отже, які знаки Зодіаку швидше залишаться наодинці з собою, ніж будуть шукати другу половинку? Астрологи приготували гороскоп "одинаків". Впізнаєте себе або кого-небудь з ваших знайомих?

Тельці

Тельці не здатні на напівзаходи. Вони хочуть самого гідного чоловіка в світі - багатого, красивого, дбайливого. І принципово не дивляться в область "френдзоны", де, між іншим "водяться" непогані хлопці. Самі жінки-тельці не будуть нічого робити для того, щоб залучити другу половинку. Вони вважають, що це сильна стать має витися навколо них, а принц сам упаде до ніг. До того ж, у Тельців підвищене почуття власної важливості і значущості, і коли це стає занадто помітно, то їм заважає побудувати відносини.

Зорі все вирішили за вас

Близнюки

Жінки цього знаку дуже часто свідомо вибирають самотність. І так буває, що вони в ньому перебувають цілком щасливо. Їх мінливий характер не дозволяє їм залишатися в іншому становищі, так як вони бояться сімейних уз. Жінки можуть багато разів закохуватися, втрачати голову і говорити про майбутнє заміжжя. Але сімейні узи їм швидко набридають, і у постійних стосунках їм стає нудно. А ще жінка-близнюк через мінливості натури не цілком може зрозуміти, який чоловік їй потрібен. Тому єдина їхня сталість - це вибір "тимчасових" чоловіків.

Терези

Представниці повітряного знака ніколи не бувають самотніми. Навколо них в'ються різного типу чоловіки, які готові скрасити їх сірі будні. Можна дивуватися до нескінченності, як при такій кількості поклонників жінки примудряються залишатися самотніми? А вся справа в тому, що ці панянки завжди сумніваються в своєму правильному виборі. І часто з кількох претендентів вони не можуть визначити того, хто підійде на звання чоловіка. Хоча ці представниці особливо не переймаються, що у них немає другої половинки. І поки спокусниці грають з чоловіками, більша їх половина сама тихенько ліквідується.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Стрільці

Ці жінки ні в якому ракурсі не поєднуються з поняттям сім'ї. Вони за всіма законами жанру цінують незалежність і свободу. А який чоловік може погодитися грати за її правилами? І природно, на цій панночці чоловіки ставляться, як до одного. А представниці не в тягар самотність, вона може проводити час, як сама того забажає, не питаючи ні в кого дозволу і не підстроюючись під чужі правила.

Козероги

Жінки цього знаку можуть свідомо відмовлятися від особистого щастя в користь бажаного самотності. І це вони роблять у тому випадку, якщо у них на кону кар'єра чи успішний бізнес. Вони не з тих, хто буде віддано чекати чоловіка з роботи з повною каструлею наваристого борщу. Їм потрібно постійно розвиватися й удосконалюватися, а сім'я їм тільки заважає.

Нагадаємо, гороскоп на 5 квітня для всіх знаків Зодіаку розкриє таємниці дня.