Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Це, блін, серйозний вибір справжнього гурмана

Мем з персонажами фільму "Кримінальне чтиво" і цитатою одного з них. Джиммі пропонує гостям каву. Спробувавши напій, Джулс захоплюється і видає фразу: "Це, блін, серйозний вибір справжнього гурмана".

Коли ти замовив нагетси, а вони виявилися у формі динозавра / Це, блін, серйозний вибір справжнього гурмана

Равлики: *існують* Французи: Це, блін, серйозний вибір справжнього гурмана

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сучасні проблеми та їх безглузді рішення

У мережі набирає популярність мем про сучасні рішення сучасних проблем. Його герой комік Дейв Шапелл пропонує жартівливі лайфхаки на всі випадки життя — від спілкування з феміністками до управління світом.

<strong>Сучасні проблеми потребує сучасних рішень</strong>

Коли не хотіла народжувати дитину, але аборт робити вже пізно, так що просто вирішила його не вакцинувати Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень.

Коли у тебе немає грошей купити синові презервативи, тому ти просто змушуєш його грати в Fortnite Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень.

Коли феміністка каже, що чоловіки свині, а ти відповідаєш їй: &laquo;Хіба жінки і чоловіки не рівні?&raquo; Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень.

Коли ти не хочеш, щоб з тобою хтось розмовляв, і кажеш їм, що ти веган. Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень.

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень &mdash; *Танос*