У мережі з'явився довгожданий трейлер фільму "Доміно".

Відео розмістили на YouTube-каналі Saban Films.

Головний герой, поліцейський Крістіан, має намір помститися за смерть свого колеги, який був убитий терористами. Помститися героєві допомагає кохана загиблого.

У картині знялися зірки "Гри престолів" – Микола Костер-Вальдау і Каріс ван Хаутен. Також у фільмі знявся Гай Пірс.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Режисером фільму виступив Брайан де Пальма. Дату прем'єри поки не названо.

Нагадаємо, що режисер скандального документального фільму "Залишаючи Неверленд" визнав, що один з ключових моментів історії жертви Майкла Джексона може бути неправдою. Герой фільму Джеймс Сейфчак стверджує, що піддавався розбещенню з боку Джексона з 1988 по 1992 роки, а серед місць, де у них були статеві акти, називає залізничний вокзал Неверленд.

Проблема в тому, що тоді цього вокзалу не існувало: його будівництво було схвалено у вересні 1993 року, а сам об'єкт закінчений у 1994-му, про що повідомляє Daily Mail з посиланням на біографа співака Майка Смоллкомба, що має на руках офіційний план будівлі вокзалу. Тим не менш, режисер не вважає, що це робить всі свідчення Сейфчака помилковими. За його словами, Джеймс міг переплутати дати, а розбещення цілком могло тривати до того року, в якому був побудований вокзал.

молодий Майкл Джексон
молодий Майкл Джексон

Раніше ми писали, що напередодні відбулася церемонія CinemaCon Awards в Лас-Вегасі, куди разом з безліччю селебріті першого ешелону прибула культова актриса Шарліз Терон.

Наголошується, що 43-річна зоряна акторка з'явилася на червоній доріжці зі своїм партнером по комедійному фільму "І ще парочка" Сетом Рогеном. На світському заході вони отримали нагороду від Національної асоціації власників кінотеатрів як кращі комедійні актори року.

Шарліз Терон
Шарліз Терон

Як повідомляв "Знай.uа" днями деякі ЗМІ, посилаючись на близьке до Бреду Пітту джерело, заявили, що популярний актор дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Також "Знай.uа" писав, що знана актриса Дженніфер Еністон, до свого п'ятдесятиріччя, знялася в оголеній фотосесії в обнімку з чоловіком. На святкування було запрошено друга Дженніфер Кріс Макміллана.