Експерти повідомили про те, що прибульці збираються атакувати Землю. Представники Далекосхідної асоціації уфологів знайшли докази нападу кораблів з Нібіру на нашу планету.

Це підтвердило зображення, отримане з Міжнародної космічної станції. На ньому видно, що на орбіті Землі знаходиться флот прибульців.

Астронавт надіслав знімок експертам і попросив їх ближче розглянути хмару блискучого космічного сміття, яка спочатку не привернула увагу фахівців. Фотографія, яку опублікувало агентство NASA, викликала бурхливу реакцію в уфологів. Експерти детально її вивчили і зіставили з усіма наявними даними.

Вони прийшли до висновку, що такої хмари сміття або концентрації супутників на орбіті планети більше ніде немає. Окремі шматки сміття мають гігантські розміри – досягають декількох десятків кілометрів у довжину. А це немислимо для будь космічної апаратури, яка була побудована на Землі.

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" 2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Проаналізувавши знімок, експерти з'ясували, що кількість об'єктів на орбіті сягає щонайменше, декількох сотень. Андрій Кирієнко, голова Далекосхідної асоціації уфологів, розповів:

"Великий об'єкт в центрі хмари – материнський корабель для міжгалактичних перельотів, довжина яких становить приблизно 50 кілометрів. Його оточує бойовий ескорт з менших кораблів – есмінці і крейсери. В центрі хмари можна розглянути транспортні кораблі. Основна маса менших об'єктів – винищувачі, які несуть основне бойове навантаження".

Нібіру
Нібіру

Уфологи вважають, що настільки масова поява інопланетян без маскування – головна ознака наближення нападу. У даний момент кораблі вистоюються на орбіті в бойові ланки. І вже сьогодні ввечері або вночі вони впадуть на нашу планету, атакувавши невідомою зброєю.

Прибульці не просто так обрали саме в цей день. На Благовіщення земляни спокійні і розслаблені. Вони точно не очікують раптового нападу, який має стати цинічним і швидким. Ймовірно, Апокаліпсис вже практично настав.

Раніше портал Знай.ua писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все

Читайте також: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Знай.іа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі