Практично в кожній країні існують свої міфи про русалок і багато жителів прибережних зон дійсно впевнені, що зустрічалися з ними.

Так в Індонезії подібних істот прозвали Оранг Ікан і є особливо цікавий випадок зустрічі з ними, який стався у 1943 році в районі островів Кай, провінції Малуку.

Острова Кай відомі своїми чудовими піщаними пляжами з білим піском і тут з повним правом можна знімати фільми про життя в Раю. Але в ці роки йшла війна і на один з цих островів висадився японський загін.

Не минуло й доби, як налякані солдати стали стверджувати, що бачили дивних істот, плаваючих у воді недалеко від берега. Вони описували, що руки і обличчя у них як у людини, а от рот дуже широкий і схожий на рот карпа. Стиль їх плавання здався японцям схожим на брас.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У довжину ці істоти ледь досягали 1,5 метрів, при цьому шкіра у них була рожевою, а на голові були якісь шипи. Також на відміну від класичних русалок, у них були звичайні людські ноги, а не риб'ячі хвости.

Найчастіше солдати зустрічали їх в водах поряд з пляжами вони гралися в невеликих лагунах.

Одного разу вночі один з солдатів пішов купатися і побачив на піску істоту, яку спочатку прийняв за дитину.

Однак, коли вона повернулася до нього обличчям, той був вражений, риси обличчя істоти, не схожі на людські. Він уже було подумав, що йому привиділося, але не тут то було.

Відразу після цього істота-русалка стрімголов кинулася у воду. Солдат природно якийсь час вдивлявся у воду, але більше нічого не побачив.

Пізніше солдати вирішили розпитати місцевих жителів про цих морських істот. І ті розповіли, що ці істоти звуться Оранг Ікан. Оранг – людина, а Ікан - риба.

Як розповіли місцеві рибалки,ці риболюди іноді навіть трапляються в їх сітки і тоді японці попросили повідомити, якщо таке знову станеться.

Так одного разу ввечері сержанта Хоріба викликали до селе по сусідству. Коли Хоріба прибув, йому сказали, що на берег викинуло мертвого Оранг Ікана і що його перенесли в хатину голови села. Хоріба пішов оглянути тіло.

Після в звіті він дав короткий опис русалки: істота довжиною 160 см з червонувато-коричневим волоссям до плечей. На шиї були гострі шипи, а обличчя було дуже негарним і більше нагадувало морду мавпи з коротким носом, широким і низьким чолом, і маленькими вухами. Рот був безгубым та широким, як у риби, а зуби в роті були дуже дрібними, але гострими, як голки. Пальці на руках і ногах істоти мали перетинки, а все інше тіло покривали якісь нарости, схожі на водорості.

Сержант Хоріба так і не зміг зрозуміти, хто лежить перед ним і до якого виду його віднести. Ніколи раніше він не чув про подібні створіння і вигляд цієї істоти налякав його. Природно військові не могли зробити знімок і малювати ніхто не вмів. Так що по поверненню до Японії його розповіді ніхто не повірив. А потім його взагалі висміювали, вважаючи брехуном.

Проте, вчені так ні разу і не досліджували води цього райського куточка і можливо там насправді живуть якісь морські істоти, про яких людство навіть не здогадується.

Нагадаємо, поліція вже 2 тижні розшукує Снігову людину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прихована камера зняла незрозуміле джерело світла, ймовірно, вхід в іншу реальність.

Також "Знай.uа" писав, туристи біля гірського хребта Уосатч в штаті Юта США записали відео, на якому їм вдалося зняти снігову людину.