Дуже скоро світ побачить першу фотографію надмасивної чорної діри. Вчені обіцяють презентувати отримане зображення відразу в декількох дослідницьких центрах світу. Цей важливий день увійде в історію і стане початком нової ери дослідження чорних дір.

З цією знаменною подією російський уфолог пов'язує ще одну неймовірно важливу подію. Він вважає, що скоро Земля зможе розглянути на знімках не тільки чорні діри, але і Нібіру. Крім того, експерту вдалося розкрити справжню місію смертоносної планети.

Він розповів:

"Нібіру має свій шлях, який ніяк не пов'язаний з Землею. Проблема полягає в тому, що найближча чорна діра до нашої планети потрапила на знімок, який вже 10 квітня пошириться по всьому світу. Я припускаю, що на фотографії надмасивної сукупності знайдений не тільки курний тор, але і Нібіру".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Уфолог вважає, що Нібіру подорожує крізь чорні діри вже кілька років. Це і пояснює її зовнішній вигляд – обвуглений високими температурами і понівечена часом. Планета опинилася у пастці простору-часу. Завдяки чорним дірам, про Нібіру знали і стародавні племена Майя. Вони теж вивчали надмасивні сукупності, але не змогли їх правильно назвати.

Уфолог назвав Нібіру випробувальним зондом, який створений для чорних дір. Залишається лише відповісти на питання, хто саме запустив програму подорожі планети. Фотографія чорної діри допоможе наблизитися до розгадки.

Нібіру
Нібіру

Експерт також повідомив:

"Планета Х прибула з певним завданням. Вона за одну мить висмокче енергію у Землі для подальших поневірянь по часу і простору. Важко сказати, що Землі вдасться вижити після зустрічі з потужним енергетичним вампіром. Я вважають, що її виникнення Сонячної системи стане для нас відправною точкою в новій ері".

Уфолог переконаний, що Нібіру подорожує крізь чорні діри. Вже 10 квітня його теорія може підтвердитися.

Раніше портал "Знай.uа" писав: "Астероїд Судного дня" подарував астрономам неймовірний сюрприз, знайдені сліди

Читайте також: зонд виявив прибульців на астероїді Рюгу

Як повідомлялося, Зонд Хаябуса-2 виявив воду в космосі, вчені зробили грандіозне відкриття