Астрологи впевнені, що знак Зодіаку безпосередньо впливає на привабливість і сексуальність людини. Вони склали рейтинг найгарячіших знаків як серед чоловіків, так і серед жінок. Дізнайся, кого краще за все вибирати собі у партнери. Передає Clutch.

3 місце — Стрілець

Стрільці дуже віддані люди, причому це проявляється не тільки у стосунках, але і в особистих справах. Народжені під цим знаком люди - це надійні друзі, бізнес-партнери і супутники життя. До того ж, вони просто випромінюють сексуальність. Стрільці готові на все, щоб подарувати своєму партнеру справжнє задоволення ліжку. Безумовним плюсом є і те, що вони, як правило, однолюби.

2 місце — Скорпіон

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скорпіони просто нереяльно сексуальні особистості. Інтим для них - це найкращий спосіб зблизитися з партнером і по-справжньому його відчути. Представники цього знаку Зодіаку часто вирішують, чи будуть заводити стосунки з людиною саме після того, як займуться з нею сексом. Якщо сподобатися Скорпіону в ліжку, можна отримати пристрастну та вірну половинку.

1 місце — Близнюки

Близнюки - найбільш мінливий та непостійний знак Зодіаку. Вони можуть дуже довго і пильно вибирати партнера, але якщо все ж завести з ними стосунки, у ліжку можна чекати справжніх чудес. Цей чоловік може бути дуже пристрасним і ніжним одночасно. Він буде готовий виконати всі твої найпотаємніші бажання.

Нагадаємо, дуже рідко в людях можна зустріти природжену доброзичливість і товариськість. Надто вже багато подій і речей вчать нас, що людей потрібно побоюватися. Деякі знаки Зодіаку мало звертають на це увагу, залишаючись приємними співрозмовниками і добрими друзями в будь-якій ситуації.

Раніше Знай.uа повідомляв, астрологи відповіли на питання, яке хвилює серця мільйонів закоханих на всій Землі. Які знаки Зодіаку найбільш ніжні і пристрасні, і з якими людьми ви зможете відчути себе коханою!

Також Знай.uа писав, ці знаки Зодіаку затягнуть вас у вир конфліктів і сварок.