Відомий астролог Павло Глоба поділився своїми рекомендаціями на четвер, 11 квітня, з кожним знаком Зодіаку.

Овен

В цей день Овнам можна закладати фундамент будинку, нових справ, великих довговічних проектів. Треба до всього ставитися серйозно. Терпіння допоможе досягти бажаного.

Телець

11 квітня для Тельців будуть сприятливі поїздки, грошові обміни, нові знайомства, контакти. Вдасться вирішити проблеми взаємовідносин. Не домагайтеся вигоди лише для себе.

Близнюки

В цей день ви зрозумієте, що є недостойні люди, які загрожують вашому благополуччю. Будьте пильні і не сваріться з одним зі своїх старих друзів. Не починайте грандіозних справ.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Рак

11 квітня Глоба пророкує Ракам тимчасове полегшення, ситуація буде виграшна для вас. Ви сповнені мрій і сподівань. Не заводьте знайомств і не довіряйте малознайомим людям.

Лев

В цей день астролог попереджає, що вас очікують великі фінансові витрати, які у майбутньому можуть вивести вас з рівноваги. Варто подумати і зважити, що важливіше зараз.

Діва

11 квітня Дівам вдасться примножити свої доходи. Якщо фінансових коштів виявиться недостатньо, сміливо беріть в борг. Важливо зберегти цілеспрямованість, але не гарячкувати.

Терези

В цей день вам можна сміливо відправлятися у відпустку, краще всього в спекотні країни. Однак як у рідному місті, так і далеко від нього слід проявляти обережність. Ввечері на вулиці небезпечно.

Скорпіон

Скорпіонам цей день астролог радить провести в колі сім'ї. Якщо дозволяє погода – виберетеся на природу. Фінансовими та діловими питаннями займатися не варто.

Стрілець

В цей день на вас чекає небезпека для здоров'я. Краще залишатися вдома. В цей час навіть не далекі виїзди можуть закінчитися травмою. Справи, пов'язані з будинком і дачею, краще відкласти.

Козеріг

11 квітня Козерогам буде важко вибрати лінію поведінки, яка б не допустила негативного розвитку подій. Вирішуйте складні питання, виходячи із конкретної ситуації.

Водолій

В цей день ваше прагнення до самостійності завершиться успіхом. Плануючи зміни у своєму житті, не забудьте відкласти якусь суму на медичні витрати. Це вкрай важливо.

Риби

11 квітня на Риб чекає приємне знайомство, яке може перерости у пристрасний роман. Не пропустіть сприятливий момент для того, щоб переїхати до коханої людини та жити разом.

Нагадаємо, астрологи назвали найгарячіші знаки Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, кожен знак Зодіаку має місію на землі.

Також портал Знай.uа писав, як люблять різні знаки Зодіаку.