У 1937 році в штаті Техас, США, виникло озеро Тревіс, коли на річці Колорадо нижче за течією була побудована дамба Mansfield Dam. Метою створення озера була боротьба з повенями та забезпечення місцевого населення водою, а на самій дамбі була гідроелектростанція, яка давала енергію для того ж місцевого населення.

Озеро Тревіс витягнулося на 105 км від округу Тревіс до округу Бернет. Максимальна глибина 57 метрів. На озері добре розвинена інфраструктура для туристичного відпочинку і рибалки. Це одне з найпопулярніших озер у Техасі.

Однак, місцеві жителі насторожилися, коли повідомлення про таємничих істот в цих водах стали з'являтися все частіше. Американці впевнені, що це озеро таїть чимало загадок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Очевидці розповідають, що бачили таємничу істоту, за описами одних це дуже велика риба, а за описами інших це щось на зразок водного динозавра або рептилії.

Так сімейна пара поділилася враженнями від зустрічі з невідомим: "Ми займалися дайвінгом, коли побачили, як щось велике пропливло поруч з нами. Це було таким великим, що спочатку ми подумали, що це ще один хлопець у темному гідрокостюмі. Мій чоловік сказав, що швидше за все це був гігантський сарган - морська риба, довжиною до метра, а я тут же згадала розповіді про величезних сомів, які живуть в озері. Це змусило нас неодноразово подумати про нашу безпеку під час наших наступних візитів сюди", - розповідає один з очевидців.

Ще один випадок стався з чоловіком, який рибалив на своєму човні. Він побачив, як під водою переміщається щось велике й темне і воно було в шести метрах від його маленького човна. Як запевняє очевидець, воно було гігантським, в довжину не менше 15 метрів, і дуже швидко пересувалося під водою.

"Вода була каламутна, тому складно було щось розібрати, але спочатку вона рухалася повільно, а потім різко прискорилося і зробило крутий поворот вправо. А потім зникло. Я 20 років рибалю на озері Тревіс і я ні разу ще не бачив нічого подібного. Моя дружина мені не вірить, каже, що я випив з ранку раніше і мені привиділося. Але запевняю вас, я до ранку не випив ні краплі алкоголю і там в цьому озері точно щось є".

Варто відзначити, що в озері Тревіс живуть дуже великі соми, один з таких, спійманий у 2007 році, важив 24 кг. А за деякими чутками тут зустрічали сомів куди більше вагою і завдовжки з автомобіль.

Нагадаємо, палеонтологи виявили скелет стародавнього кита. Істота мала чотири лапи з перетинками і копитами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", таємничі русалки налякали солдатів.

Також "Знай.uа" писав, гігантський монстр мешкає в печерах Ричтерсвельд, в гірській області пустелі в північно-західній частині Південної Африки.