За небезпечного злочинця прийняла мешканка американського штату Орегон робот-пилосос, який виконував прибирання в її ванній кімнаті, повідомляє NBC News. Не гаючи ані хвилинки вона викликала поліцейських на затримання зловмисника. Копи прибули на місце через сім хвилин.

"Коли ми зайшли в будинок, ми почули шерех у ванній кімнаті", - зазначив один з поліцейських.

Прибувши на місце за викликом поліцейські почули шорох у ванній кімнаті і зажадали, щоб правопорушник вийшов з приміщення і здався.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак відповіді від "зловмисника" не було. Коли ж озброєні поліцейські виламали двері і увірвались до ванної кімнати, то виявили на підлозі кімнати робот-пилосос, який працював у режимі "ретельне прибирання". Створюваний гаджетом шум і послужив причиною занепокоєння його господині.

Нагадаємо, надмірне вживання алкоголю впливає на будову ДНК і посилює залежність до спиртних напоїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчені Університету Індіани з'ясували що пиво викликає сильне звикання з усіх алкогольних напоїв.

Також портал "Знай.uа" писав, алкогольна та тютюнова залежність вважаються факторами ризику розвитку різних захворювань, включаючи, зокрема, хвороби життєво важливих органів і психічні розлади.