Еротичний гороскоп на 15 квітня ОВЕН

15 квітня вашому партнерові захочеться зробити вам якийсь еротичний подарунок. Швидше за все, що він доставить вам справжню насолоду, і вам не доведеться згадувати цей день з жахом.

Еротичний гороскоп на 15 квітня ТЕЛЕЦЬ

В цей день вас завалять різними пропозиціями еротичного характеру. Загалом, можете погоджуватися майже на все, оскільки день для вас обіцяє бути дійсно крутим і яскравим.

Еротичний гороскоп на 15 квітня БЛИЗНЮКИ

15 квітня зірки пророкують вам міцний сон в обіймах коханої людини. У той же час ваша уява буде настільки запалена, що не дозволить вам просто так заснути.

Еротичний гороскоп на 15 квітня РАК

В цей день ви можете опинитися випадково в чужих обіймах. Причому зовсім не від шаленого бажання, а через обов'язок. Можливо, що це єдиний спосіб розплатитися за щось.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 15 квітня ЛЕВ

15 квітня партнер буде домагатися вашої прихильності цікавим способом. Наприклад, він може хвалитися зв'язками або одягом. Не гнівайтесь, краще підтвердіть, що він чарівний.

Еротичний гороскоп на 15 квітня ДІВА

В цей день астрологи радять вам додати до любовних ігор трохи ігристого вина. Воно додасть гостроти і нові відчуття під час сексу з другою половинкою. Головне – не захопитися.

Еротичний гороскоп на 15 квітня ТЕРЕЗИ

15 квітня ви будете в пошуках способів розслаблення в ліжку. Але якщо жоден із способів не діє, то слід скористатися і алкоголем для підвищення загального градусу.

Еротичний гороскоп на 15 квітня СКОРПІОН

В цей день вам варто проявити трохи допитливості. Спробуйте під час прелюдії полоскотати партнера пір'їнкою. Якщо така поведінка стане несподіванкою, то тільки приємною.

Еротичний гороскоп на 15 квітня СТРІЛЕЦЬ

15 квітня вам захочеться пограти з партнером під час сексу. Але чи сподобається вашому самостійному коханцеві його роль? Краще б так, інакше сварки не уникнути.

Еротичний гороскоп на 15 квітня КОЗЕРІГ

В цей день у Козерогів все закрито на обід, на інвентаризацію. Ви не зможете пояснити, чому не хочеться вступати в якийсь фізіологічний контакт з коханою людиною.

Еротичний гороскоп на 15 квітня ВОДОЛІЙ

15 квітня вашим любовним іграм повинен передувати якийсь ритуал. Це може бути танець, спів, або купання. Спільна творчість ще більше зблизить вас.

Еротичний гороскоп на 15 квітня РИБИ

У цей день ви відчуєте себе унікальним з першої хвилини спілкування з партнером. Подивившись на нього, ви раптом усвідомлюєте, що хочете перевести відносини з цією людиною на новий рівень.