Шанувальники серіалу "Гра престолів" настільки звикли до улюблених персонажів за всі сезони, що вже зовсім забули, як вони виглядали в перших епізодах. Хоча насправді все полягає не в давності, а підміні самого акторського складу героїв.

Варто нагадати, що зйомки популярної саги "Гра престолів" розтягнулися на цілих 8 років, протягом яких деякі актори змінювали свої плани та погляди на серіал. У Bright Side продемонстрували, як виглядали різні актори в ролі одного героя.

Дааріо Нахаріс

Од Скрейн / Міхіль Хейсман

У третьому сезоні роль коханця Дейнеріс Таргарієн зіграв британський актор Ед Скрейн, але з 4-го сезону його змінив Міхіль Хейсман. Відзначається, що Скрейн залишив серіал, оскільки був занадто зайнятий зйомками "The Transporter Refueled", проте сам актор стверджує, що він не залишав шоу – це було "закулісним рішенням".

Берік Дондарріон

Девід Майкл Скотт / Річард Домер

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Австралійський актор Девід Майкл Скотт зіграв у першому сезоні роль Беріка в одній сцені, після чого його змінив Річард Домер. Офіційна причина цього рішення не називалася.

Триокий Ворон

Струан Роджер / Макс фон Сюдов

Цю роль спочатку зіграв Струан Роджер, однак поблизу його ніколи не показували. В 5 сезоні, номінант на премію "Оскар" Макс фон Сюдов зайняв його місце, причому фанати гаряче підтримали це рішення.

Томмен Баратеон

Каллум Уоррен / Дін-Чарльз Чепмен

У перших 2 сезонах син Серсеї Ланністер грав Каллум Уоррен. Коли його роль була розширена в 4 і 5 сезоні творці шоу прийняли рішення замінити хлопчика на більш зрілого і досвідченого актора. Його змінив Дін-Чарльз Чепмен.

Селіса Баратеон

Сара Макківер / Тара Фіцджеральд

Дружину Станніса Баратеона в одиночній сцені 2 сезону зіграла Сара Макківер. Пізніше, коли Селіс "просунули" до основного акторського складу, актрису замінила Тара Фіцджеральд.

Дікон Тарлі

Фредді Стром / Том Хопер

Роль Дікона в 6 сезоні грав Фредді Стром і планувалося, що роль так і буде надалі. Однак, оскільки актор також знімався у стрічці "Time After Time", він повинен був покинути шоу. Ось як Те Хоппер став обличчям Будинку Тарлі.

Король Ночі

Річард Брейк / Володимир Фурдік

У 4 і 5 сезоні Короля Ночі грав Річард Брейк. Починаючи з шостого сезону, роль грав словацький актор Володимир Фурдік. Про причини зміни акторів нічого не відомо.

Мирцелла Баратеон

Емі Річардсон / Нелл Тайгер Фрі

Спочатку роль Мірцелли грала ірландська актриса Емі Річардсон, після чого наступні два сезони пройшли без її героїні. В 5 сезоні її повернули, проте роль дочки Роберта Баратеона грала вже Нелл Тайгер Фрі через дорослішання самої героїні серіалу в книзі.

Григір Кліган

Конан Стівенс / Ієн Уайт / Хафор Жюлюс Бернсон

За час зйомок "Ігри престолів" роль Григора Клігана грали 3 актора. У першому сезоні це був австралійський актор Конан Стівенс, але він виявився надто дорогим. У другому сезоні його замінив каскадер Ієн Уайт. А з 4-го сезону його зіграв професійний силовик Хафор Жюлюс Бернсон.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що серіал Гра престолів знімався в реальних місцях Землі, які може відвідати будь-хто.

Як повідомляв портал "Знай.uа": трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" за 24 години зібрав понад 2 млн переглядів.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явився перший тізер IX епізоду кіносаги Зоряні Війни.