Візажист - майстер в області макіяжу, створення образу за допомогою засобів мистецтва макіяжу. Фахівець з догляду за красою може зробити навіть із не надто привабливої жінки справжню зірку. Вся справа в обробці і макіяжі з метою пошуку та надання певного образу.

Якщо правильно визначити і підібрати відповідний тип косметики, то цілком можна усувати видимі дефекти на обличчі. Цездійснює виготовлення індивідуальних косметичних засобів. Існує кілька напрямків макіяжу — краса, мода, тіло, обличчя.

Коли жінки звертаються до візажиста, то в першу чергу очікують отримати гарний якісний макіяж, який не могли б зробити собі самі. Але буває й таке, що замість добре зробленої роботи ви отримуєте щось.

Іноді дівчата думають, що є візажистами, але насправді вони просто любительки макіяжу, який вони не надто добре роблять і не тільки своїм клієнтам, але і самим собі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, улюблені продукти українців різко здорожчали: не по кишені навіть найнеобхідніше. У березні 2019 року, в порівнянні з лютим, подорожчало 19 продуктів, або понад 61% соціального кошика.

Відбулось зростання вартості всіх видів хлібо-булочних виробів, молочної продукції, тушки та філе курки, картоплі, яблук, макаронів, пшона, риби та самої капусти.

При цьому він відзначив, що за цей же період подешевшали тільки 9 продуктів, близько 30% всього асортименту. Зменшилася ціна рису, яловичини, свинини, сала, яєць, масла, цибулі, буряка і моркви.

Як повідомляв Знай.uа чуттєва Тіна Кароль позбавила сну українців новим фото: неймовірне декольте.

Також Знай.uа писав, гаряча подружка Дан Балан розговорилася про особисте життя: він не ревнує.