Всі ті, хто дивився і читав історії про Гаррі Поттера завжди мріяли про ті переваги, що мав чарівник: школа-магії, розумна сова, надшвидкісніша мітла, вірні друзі, неймовірна фортуна. Кожен вибирав щось для себе і бажання відрізнялися, але одноголосно можна стверджувати одне: кожен мріяв про чарівну паличку. Не просто про фізичний предмет, адже таких продавалося багато в спеціалізованих магазинах, а про щось, що зможе привнести диво в реальне життя.

Гаррі Поттер

Закономірно, що мрії залишалися мріями у всіх, але у одного хлопчика казка все ж стала дійсністю.

Блогер Адам Тол вирішив порадувати сина, що був фанатом поттеріани. Чоловік розробив і виготовив паличку, якою і ощасливив свою дитину в день народження. З її допомогою стало можливим управління розумними пристроями в будинку: можна вмикати і вимикати світло, ставити музичний трек на паузу і «оживляти» машину для поп-корну, повідомляє видання "Країна 24".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тол надрукував паличку на 3D-принтері. У ній немає ніякої електроніки - тільки спеціальний наконечник, що відображає інфрачервоне світло. У кімнаті блогер встановив камеру, яку підключив до комп'ютера. До ній приєднані чотири інфрачервоних випромінювача - завдяки їм камера бачить і реагує на кінчик палички.

Програма на комп'ютері виділяє з відеопотоку фігури, намальовані при змаху паличкою, і активує відповідні їм «заклинання». Для тих, хто хоче зробити таку ж чарівну паличку, Тол виклав докладну інструкцію в своєму блозі.

Нагадаємо, Драко Малфой з "Гаррі Поттера" слізно попросив вибачення.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Гаррі Поттер більше не буде колишнім: Роулінг розповіла, що робили Гріндельвальд з Дамблдором, і це не для дітей.

Також Знай.ua писав про те, що Гаррі Поттер ледь не зламав життя Деніелу Редкліффу: творіння Джоан Роулінг зробила з актора алкоголіка.