У мережі активно обговорюють уривок з інтерв'ю письменниці Джоан Роулінг з додаткових матеріалів до другої частини "Фантастичних створінь". У ролику письменниця розкрила детальніше зв'язок між юними Дамблдором і Грін-де-Вальдом.

"Це була неймовірна пристрасть, у них були любовні відносини. Але як і в будь-яких відносинах, не важливо, гомосексуальних, гетеросексуальних або не важливо який ще ярлик ми повісимо, один в парі не знав, що насправді відчуває інший. Ви не знаєте, ви лише можете думати, ніби знаєте", - сказала Роулінг.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сексуальна сторона життя мене цікавить менше, ніж емоційна. Хоча я вважаю, що в цьому відношенні існує сексуальний вимір. Зрештою, думаю, що в їхніх стосунках все ж був сексуальний зв'язок, адже почуття, які вони відчували по відношенню один до одного, по суті і є найцікавішою у всіх людських стосунках", - додала пильменниця.

У 2007 році Роулінг заявила, що Дамблдор був геєм, під час сесії Q&A з шанувальниками Гаррі Поттера. Її припущення супроводжувалося відкриттям про те, що любов Дамблдора до друга дитинства стала темницею Гріндельвальда, що стало його "великою трагедією".

Незважаючи на те, що сексуальна орієнтація Дамблдора і його почуття до Гріндельвальда були відомим фактом, фільм 2018 року "Злочини Гріндельвальда" не надав жодних подальших роз'яснень щодо їхніх відносин, окрім близькості цих двох героїв.

Варто зазначити, що багато шанувальників саги про Гаррі Поттера досі не можуть прийняти ці слова. Тим не менш Роулінг показала особливу зв'язок Дамблдора і Грін-де-Вальда у другій частині "Фантастичних створінь" - сцена-флешбек продемонструвала, що героїв у молодості пов'язували дуже близькі відносини.

Несподіваним одкровенням письменниці був присвячений нещодавній флешмоб, в якому користувачі соцмереж обіграли її раптові заяви.

Нагадаємо, Драко Малфой з "Гаррі Поттера" слізно попросив вибачення: головний лиходій книги змінився.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гаррі Поттер і Прокляте дитя: чому не зняли фільм з Деніелом Редкліффом

Також Знай.ua" писав про те, що Гаррі Поттер ледь не зламав життя Деніелу Редкліффу: творіння Джоан Роулінг зробила з актора алкоголіка