31-річний Том Фелтон, відомий по ролі Драко Мелфоя в серії фільмів "Гаррі Поттер" зіграв на гітарі, а потім виклав відповідну відеозапис в Instagram.

Фанати відразу ж обрушили на нього свій гнів – мовляв, футболка ображає японський народ.

На футболці актора зображений Прапор висхідного сонця – це військове знамено Японії. Це символ мілітаризму та імперіалізму.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Актор видалив відеозапис і попросив вибачення у шанувальників.

"Я прошу вибачення, якщо моє останнє відео в Instagram когось образило. Я поняття не мав, що за символ був зображений на моїй футболці. Я вселюбящий, не ненависник, і тепер шкодую, що купив її, не знаючи значення символу. Моє невігластво — не виправдання, але я дуже жалкую".

Однак, не всі фанати взагалі зрозуміли, що сталося: "А в чому була проблема?"; "Я ось сім років живу в Японії і не знаю, що цей символ образливий. Вони донині використовують прапор в армії"; "Той момент, коли ти знайшов більше інформації з-за хейта".

Варто нагадати, що в останніх своїх проектах 68-річний Роббі Колтрейн постійно з'являвся з тростини або, в деяких випадках, з парасолькою, і не просто так. Як відомо, чоловік тривалий час страждав остеоартритом, проте в даний час його стан настільки погіршився, що актор не має можливості пересуватися без сторонньої допомоги.

Сумний інцидент стався кілька днів тому. В той час, як Роббі Колтрейн перебував у Лондоні, він зрозумів, що самостійно дістатися до свого готелю він просто не в змозі. Актор надалі зізнався, що біль в коліні турбувала його багато років поспіль. Лікарі попереджали, що Колтрейну слід позбавитися від зайвої ваги, в іншому випадку, він залишиться інвалідом.

Нагадаємо, Гаррі Поттер повертається: творці Pokemon Go воскресять всесвіт Джоан Роулінг у вас в смартфоні

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гаррі Поттер і Прокляте дитя: чому не зняли фільм з Деніелом Редкліффом

Також Знай.ua" писав про те, що Гаррі Поттер ледь не зламав життя Деніелу Редкліффу: творіння Джоан Роулінг зробила з актора алкоголіка