У мережі набирає популярності таємничий відеозапис, який був знятий в мексиканській пустелі Чіуауа 8 квітня. На цьому захоплюючому ролику можна побачити загадковий об'єкт, що нагадує змієподібну істоту з великою головою.

Змієподібний прибулець

Очевидець знімав на камеру смартфона піски пустелі і абсолютно випадково побачив аномалію. Побачене його шокувало й налякало. Він вирішив, що до дивного монстра не варто наближатися і кинувся геть. На жаль, йому не вдалося якісно зафіксувати таємничу істоту. Але він все одно поділився знятим матеріалом в мережі.

Відео привернуло увагу не тільки звичайних користувачів, але й уфологів і конспірологів. Багато хто з них вважає, що оператор став очевидцем справжнього представника позаземної цивілізації. На ролику продемонстровано, як прибулець ворушиться, немов схиляючи голову над піском. Саме тому версія про живу істоту незвіданої природи виявилася найпопулярнішою. Деякі коментатори зазначили, що на території мексиканської пустелі нещодавно міг розбитися інопланетний корабель, на якому був присутній персонаж із відео.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пустеля Чіуауа в Мексиці

Існує й інша думка. Це може бути невідома науці істота, яка живе в пустелі. Наприклад, як снігова людина. Ніхто досі не може пояснити, звідки беруться подібні створіння. Але люди їх регулярно бачать у різних куточках планети. За останні роки багато очевидців фіксували їх на камеру. Можливо, ця істота насправді небезпечна, і мексиканець правильно зробив, що втік.

Пустеля Чіуауа

Пустеля Чіуауа

Раніше портал "Знай.uа" писав: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці в люті, це тільки початок

Читайте також: чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

Як повідомлялося, НЛО "помчав" за поїздом, пасажир зомлів від страху, але встиг зняти найголовніше