Днями вийшов 1 епізод 8 сезону серіалу "Гра престолів", про зміст якого ми писали раніше. Тепер же канал HBO вирішив скрасити томливе очікування 2 серії і представив кадри з майбутньої серії.

Можна відразу ж оцінити новий костюм Дейенеріс, побачити Джеймі Ланністера на прийомі у нової королеви, військову нараду і багато іншого. З'явилися на фото та інші персонажі: Джон Сноу розмовляє з Ар'єю Старк, Сірий Хробак – зі своєю коханою Миссандеей, Бран з'явився на двох фото – з чардревом і в головному залі Вінтерфелла. Також ми бачимо Сансу Старк, Тіріона Ланністеров.

Глядачам, нарешті, показали кохану Сема Тарле Лілі і їх дитини, зайнятого рутинними справами сіра Давосу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, перша серія фінального сезону популярного сериала "Гра престолів" вже встановила рекорд за кількістю переглядів. Так, у Сполучених Штатах Америки її встигли подивитися 17,4 мільйона чоловік. До речі, і в Україні охочих теж багато, однак про це можна судити тільки за переглядами на різних піратських сервісах.

проте навіть такий ажіотаж здався творцям вельми недостатнім. Перед показом другої серії вони вирішили заінтригувати глядачів ще більше і опублікували кілька кадрів з другої серії, прем'єра якої відбудеться у неділю, 21 квітня.

Так, судячи з усього, персонажі Ліллі, Сірого Черв'яка і Миссандеи, які не отримали багато екранного часу в першій серії останнього сезону, стануть героями важливих епізодів. А Джеймі Ланністеров чекає якусь подобу суду по прибуттю в Вінтерфелл — з урахуванням того, що і Таргариены, і Старкі налаштовані проти нього, персонажа чекають випробування.

Нагадаємо, дивовижне перевтілення: цих акторів навряд чи впізнаєте в реальному житті.

Як повідомляв Знай.иа, кінотеатр "Київ" збільшить надходження до бюджету в 45 разів: що сталося.

Знай.иа писав, красуня з "Гри престолів" одним фото показала, навіщо дивитися новий сезон.