Астрологи склали еротичний гороскоп на неділю, 21 квітня, для усіх знаків Зодіаку.

Овен

Ваш партнер захоче стати головним у сексі, тому вам потрібно розслабитися і насолоджуватися моментом.

Телець

Вашому партнерові найбільше захочеться поговорити про вічне, а вам - влаштувати справжній секс-марафон.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Близнюки

Сьогодні прийшов час освоїти нову позу, тому можете звернутися до інтернету. Пошуки у мережі тільки сильніше розплалять ваш апетит, так що пробувати захочеться все більше і більше.

Рак

Раки сьогодні зможуть попрацювати свахою для друзів і знайомих. До речі, саме так можна "сплавити" надокучливого шанувальника.

Лев

Сьогодні ви досягнете дивовижної гармонії у сексуальних стосунках і зрозумієте, що все життя, напевно, шукали саме вашого партнера.

Діва

В цей день ваш партнер поведе себе в ліжку несподівано. Якась його ласка чи поза стане для вас справжнім одкровенням, тому що ви навіть і не думали, що він може таке придумати.

Терези

У цей день постарайтеся підвести підсумки вашого сексуального життя з партнером.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні будуть проявляти багато агресії, яка згодом виллється у пристрасть. Спробуйте виплеснуть її в ігровій формі.

Стрілець

Стрільці відкриють у собі справжній дар віщуна і будуть заздалегідь знати, чим закінчаться їхні любовні пригоди. Правда, нічого хорошого це їм не принесе.

Козеріг

Козерогам варто пошукати пригод, і вони обов'язково знайдуться.

Водолій

У Водоліїв сьогодні обов'язково в еротичній програмі повинні стояти "водні процедури".

Риби

Сьогодні під час сексу вас можуть відполікати дивні думки. Постарайтеся максимально від них відвернутися і просто отримувати задоволення.

Нагадаємо, 5 жіночих імен, які роблять своїх власниць самотніми.

Раніше Знай.uа повідомляв, головні помилки у стосунках, які зроблять вас одинаками на все життя.

Також Знай.uа писав, астрологи назвали ідеал кожного чоловіка серед знаків Зодіаку.