Еротичний гороскоп на 22 квітня ОВЕН

В цей день ви навряд чи будете задоволені сексом, а все тому, що вам в принципі не потрібне буде ніяке спілкування – тільки спокій і умиротворення. Легкі ласки вам цілком підійдуть.

Еротичний гороскоп на 22 квітня ТЕЛЕЦЬ

В цей день астрологи радять трохи подуріти. Посмійтеся один над одним під час сексу, а потім спробуйте повторити звичні пози. Ви помітите, що все вийде дуже яскраво.

Еротичний гороскоп на 22 квітня БЛИЗНЮКИ

22 квітня Зірки рекомендують вам уникати флірту з малознайомими людьми, щоб не потрапити в неприємності. Якщо кохатися, то тільки з коханим і найкращим партнером.

Еротичний гороскоп на 22 квітня РАК

В цей день Раків буде залучати рішучість і готовність до дії, але знайти того, хто відповідає цим критеріям, виявиться складно. Можливо, що такої знахідки не трапиться.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 квітня ЛЕВ

22 квітня ваш партнер зможе дізнатися, що ви відчуваєте під час сексу з ним насправді. Якщо вам є що приховувати, придумуйте алібі. Інакше любовні ігри з цією людиною будуть останніми.

Еротичний гороскоп на 22 квітня ДІВА

В цей день партнеру захочеться експериментів. Доведеться вам придушити в собі консерватизм і змусити себе все ж поекспериментувати під час любовних ігор.

Еротичний гороскоп на 22 квітня ТЕРЕЗИ

22 квітня Терезам слід вийти з будинку і відправитися в розважальний заклад. Там ви отримаєте справжнє задоволення, яке цілком можна порівняти з сексуальним.

Еротичний гороскоп на 22 квітня СКОРПІОН

В цей день важливу роль у поліпшенні інтимних відносин зіграють слова. Розкажіть партнеру про те, чого б вам хотілося, що ви думаєте про навички партнера, тоді ваші бажання здійсняться.

Еротичний гороскоп на 22 квітня СТРІЛЕЦЬ

22 квітня всі спроби Стрільців насолодитися еротичними відчуттями можуть призвести до несподіваного ефекту: у вас почнеться неприємна алергія. Будьте обережні в ліжку.

Еротичний гороскоп на 22 квітня КОЗЕРІГ

В цей день Терезам варто додати до свого гардеробу аксесуари з металу – вони додадуть впевненості у стосунках із сильною статтю. Не бійтеся переборщити, багато «заліза» не буває.

Еротичний гороскоп на 22 квітня ВОДОЛІЙ

22 квітня ви будете готові виконати будь-яку примху свого партнера. При цьому ви очікуєте взаємності і подяки. Якщо цього не станеться, не бачити йому більше такої прихильності.

Еротичний гороскоп на 22 квітня РИБИ

В цей день зірки не обіцяють Рибам яскравого сексу, незабутніх відчуттів і приголомшливих експериментів. Вам варто насолодитися тим, що у вас є зараз і буває майже щодня.