Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Початок останнього сезону Гри престолів надихнув фанатів на меми

У неділю, 14 квітня, у світі стартувала прем'єра фінального 8 сезону "Гри престолів". Перша серія серіалу справила справжній фурор і миттєво розлетілася на меми.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Дебати Зеленський-Порошенко розібрали на меми та фотожаби: як це було очима соцмереж

Дебати Порошенко і Зеленського викликали бурхливу реакцію в мережі. Крім емоційних текстів на підтримку свого кандидата, в мережі стали публікувати фотожаби і меми. Користувачі неодноразово висміяли не тільки жести і дії кандидатів на сцені, але і їх слова. Найпопулярніший мотив для жартів у мережі – момент, коли кандидати стали на коліна прямо на сцені НСК "Олімпійський".