Прибульці активно готуються до великоднього Апокаліпсису, як вважають уфологи. Першою ледь не потрапила під роздачу Москва. Поки столицю Росії освітлює світло розпеченої «Зірки смерті», частина регіонів потопає в снігу.

Про те, що Апокаліпсис стає все ближчим, свідчать чергові докази конспірологів. При чому вони говорять, що використовують тільки ті знімки, які можна знайти у вільному доступі в Інтернеті. Не так давно з'явилися кадри трансляції з МКС. На кадрах видно, що космічна станція поступово набуває яскраво-червоного відтінку. За словами фахівців, «вогняний дракон» з Нібіру пролетів настільки близько до Землі, що освітлив МКС. Крім того, мережа продовжує заповнюватись цікавими кадрами. В об'єктив очевидців не припиняє потрапляти Планета Х.

Планета не раз потрапляла на очі і в об'єктиви жителів Ульянівська Москви та інших міст Росії. Нібіру ледь не «спалила» Москву, залишаючи червоний схід перед «кривавим Великоднем». Уфологи вважають, що саме в цей період, коли Сонце ще не піднялось високо над горизонтом, Планету Х можна побачити неозброєним оком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ще одним свідченням загрози, що насувається є і те, що Росію накрили аномальні погодні явища. Один з жителів зняв на камеру справжнісінький сніг, який випав 21 квітня. Причому на відео він зазначає, що, за деяким теоріями, кінець світу мав настати саме в цей день.

Але, на даний момент, все обійшлося тільки аномаліями погодних умов. Все ж, не варто забувати, що саме вони завжди були провісниками Апокаліпсису. Конспірологи впевнені, що це також слід відносити до предвість «кривавого Великодня».

Нагадаємо, американське космічне агентство повідомило про те, що вибрало компанію SpaceX, яка належить Ілону Маску, для місії під назвою Double Asteroid Redirection Test (DART).

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені прийшли до висновків, що глобальний суперінтелект з'явиться вже в цьому столітті.

Також портал Знай.uа писав, вчені знайшли найглибшу блакитну діру в світі.