Мешканка Японії зняла на камеру явище на небі, яке нагадує "гриб" від ядерного вибуху.

Вчені припускають, що явище викликав уламок метеорита, що вибухнув у атмосфері, не долітаючи до землі. Однак, в уфологів є своя версія на цей рахунок.

Російські конспірологи заявили, що подібні вибухи - це спроби знищити усе живе на Землі від інопланетян з Нібіру. За їхніми словами, жителі планети X дуже вороже ставляться до землянам і планують захопити єдину планету у Всесвіті, на якій живуть розумні істоти.

Нібіру

Уфологи пояснюють, що планета Х періодично наближається до Землі на максимально близьку відстань і направляє уламки у вигляді астероїдів на нашу планету. Прихильники іншої теорії вважають, що Нібіру наближається до Землі щоб знищити на ній усе життя. Вони припускають, що вчені пояснюють ці наближення різними науковими теоріями, щоб людство не панікувало.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У той же час, існування планети, яка несе реальну загрозу Землі, з кожним роком все важче і важче приховати. Консприрологи б'ють на сполох, адже явище над японським морем може бути астероїдом, який повинен стати попередженням для землян про майбутні атаки з боку інопланетян.

Гуманоїди з Нібіру не даремно обрали для свого попереджувального знаку Японію. Вважається, що Японія - це точка найбільшого тяжіння інопланетних цивілізацій, бо саме на цьому шматку землі відбуваються неймовірні природні катаклізми. Уфологи вважають, що при атаці позаземних цивілізацій острів буде знищено першим, потім - Китай і Дальній Схід Росії.

Інопланетяни з Нібіру

Нагадаємо, американське космічне агентство повідомило про те, що вибрало компанію SpaceX, яка належить Ілону Маску, для місії під назвою Double Asteroid Redirection Test (DART).

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені прийшли до висновків, що глобальний суперінтелект з'явиться вже в цьому столітті.

Також Знай.uа писав, вчені знайшли найглибшу блакитну діру в світі.