Вчені по всьому світу б'ють на сполох, адже планета Нібіру стала однією з головних небезпек, яка загрожує всьому живому на Землі.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на британське видання Daily Express.

Вчені шокують прогнозами. Вони передбачають, що наближення Планети Х можна порівняти з вибухами сотень атомних бомб, тому пережити апокаліпсис зможуть не більше 3% людства.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Уфологи впевнений, що Нібіру не зіткнеться з нашою планетою. Тому, що орбіта Нібіру не перетинається з космічної стежкою нашої планети.

У той же час в точці максимального зближення відстань між нашою планетою і так званою "вогняною кулею" складе близько 200 млн кілометрів. Однак енергія Нібіру настільки сильна і згубна для земного озонового шару, що, незважаючи на таку велику дистанцію, в ньому почнуть з’являтися величезні дірки.

Вчені впевнені, що подальше існування людства перетвориться на сценарій голлівудського постапокаліптичного фільму, їжа і засоби гігієни стануть справжньою розкішшю для тих, що вижили, які встигнуть не раз позаздрити мертвим.

З тварин на Землі залишаться щури, комахи, які, як відомо можуть пережити і ядерну війну. Інші мешканці глибоких нір також можуть пережити згубний вплив Планети Х.

Люди стануть поневірятися від місця до місця, сподіваючись розшукати інших людей і віру в світле майбутнє. Голод і варварство знову перетворяться на головні страхи людства. Невідомо чи можна буде полювати на тварин з глибоких нір. Згубний вплив Нібіру може перетворити живність в щось небезпечне для організму людини.

Нагадаємо, останніми десятиліттями вчені усього світу помітили стійке почастішання природних катаклізмів, катастроф та різку зміну кліматичної ситації.

Виверження вулкана Отман-Боздаг
Виверження вулкана Отман-Боздаг


Як повідомляв раніше Знай.ua, кілька днів тому жителі Московської області стали свідками незвичайного явища в нічному небі, його показали на фото.

Апокаліпсис
Апокаліпсис


Також Знай.ua писав про те, що в Ізраїлі почало збуватися те, чого так боїться все людство. Схоже, що кінець світу уже близько.