В Ізраїлі почало збуватися те, чого так боїться все людство. Схоже, що кінець світу уже близько. Цьому є підтвердження, за словами дослідників, і знайшли його серед новонароджених

Про це інформує The Sun.

Очевидці повідрмляють, що з'явилося на світ теля яскравого червоного кольору, про який говорилося в релігійних книгах іудаїзму. Згідно з віруваннями юдеїв, народження такої тварини свідчить про початок кінця поточної ери, слідом за яким світ вступить в новий цикл. Може настати або нова епоха процвітання, або ж всьому живому на Землі прийде кінець.

червоне теля

Так, у давніх письменах докладно розповідали, як проводився обряд жертвопринесення "червоної корови", мета якого – повне очищення і прощення гріхів, особливо тому, хто провів це дійство.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Вимоги до жертовній тварині дуже суворі. Його шкіра та шерсть повинні бути повністю червоного кольору (що саме по собі велика рідкість), без жодних плям, не допускається носіння тваринам ярма і якісь фізичні відхилення.

Наразі дослідники збираються більш ретельно спостерігати за твариною.

Попередній огляд теляти ветеринарами не виявив відхилень, але новонародженого все ще можуть "забракувати" з природних причин, фізичних відхилень, цятками на шерсті.

Експерти мають досвід у перевірці теля на "ідеальність", адже аналогічного теляти довелося забракувати в 1997, 2002 і 2010-му роках.

До речі, саме теля не підозрює про свою велику місію і все ще знаходиться під наглядом дбайливої матері.

Прихильники пророцтва вважають, що після появи ідеального червоного теляти настане час відновити Третій Єрусалимський храм на Храмовій горі. Це культова споруда описано в книзі пророка Єзекіїля, але досить туманно і невизначено. Ортодоксальні віруючі пов'язують будівництво храму з приходом Месії.

Кілька років тому в Ізраїлі намагалися штучно вивести теля зі священної книги.

Нагадаємо, загадкова Нібіру послала людству зловісний знак.

Як повідомляв портал Знай.ua, японські вчені вирахували дату "смерті" Всесвіту і запевнили, що ми його не побачимо.

Також Знай.ua писав про те, що група російських вчених провела дослідження і дійшла висновку, що ближче до 2030 року розпочнеться період серйозного похолодання в Арктиці.

Дивіться: Кінець світу. Яка вона загадкова Нібіру