Напруга навколо наближення загадкової планети Нібіру зростає і, як стверджують учені, зовсім не безпідставно.

Гіпотези вчених про те, що саме Планета Х стане причиною апокаліпсису для людства, відомі давно. Однак недавно дослідниками було знайдено іще один серйозний доказ - розшифровано послання древніх шумерів з прогнозом про знищення Землі найближчим часом.

Читайте нас в Twitter

Днями канадці виявили черговий таємничий знак, який може свідчити про вплив Нібіру на Землю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

27 вересня жителі міста Салаберрі-де-Валліфілде провінції Квебек засікли у небі чорне коло невідомого походження.

На відео, яке оприлюднили очевидці, можна помітити моторошне коло правильної форми, яке висить прямо над головами людей. Дивне явище спостерігали в небі кілька хвилин, а потім воно зникло - зрештою, так само спонтанно, як і з’явилося.

Уфологи почали пов’язувати появу загадкового кола з наближенням Планети Х. Вчені вважають, що Нібіру вже не може ховатися від людських очей і залишає всякого роду сліди у атмосфері Землі.

Вчені прогнозують, що вже скоро людство зможе побачити і саму Нібіру, ​​яка, якщо вірити прогнозам експертів, ось-ось має з’явитися.

Нагадаємо, вчені та звичайні любителі дослідження космічних тіл вже доволі давно спекулюють над темою наближення планети-вбивці Нібіру до Землі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, любителі різних теорій про існування планети-вбивці Нібіру чекали наближення апокаліпсису ще 19 вересня. Проте у цей день міфічної планети-вбивці на горизонті так і не з'явилось.

У свою чергу дослідники, які свято вірять у існування Нібіру вважають, що таємна планета наблизиться до нас зі сторони гравітаційного поля Юпітера, яке сильно пригальмувало її швидкість.


Як писав раніше Знай.ua, ні для кого не секрет, що найпопулярнішою теорією про кінець світу є зіткнення із загадковою планетою Нібіру.

Останнім часом навколо містичного об'єкта з'являється все більше теорій і змов.

Так недавно зробили шокуючу заяву. Виявляється нещодавно японці врятували Землю від неминучої смерті, яка линула до нашої планети.

Також Знай.ua писав про те, що японські вчені приголомшили прогнозом про те, коли настане кінець світу, і це стосується не лише нашої планети, а й всього Всесвіту.