Виправний заклад Panhandle у Флориді, в якому проживає понад 1500 ув'язнених, потрапив прямо в центр урагану Майкл і сильно постраждав, повідомляє BuzzFeed News.

Розташований приблизно в 30 милях від моря, де ураган Майкл зробив вихід на берег у якості потужного урагану категорії 4, Виправний заклад Затоки не було евакуйовано перед рекордним штормом. За словами кількох членів сім'ї ув'язнених, об'єкт Wewahitchka, штат Флорида, прийняв укладених з принаймні одного з шести евакуйованих об'єктів штату.

Після руйнівного приземлення Майкла в середу офіційна інформація про те, що сталося, була обмежена, а лінії зв'язку у виправній установі Затоки і наглядове державне агентство, Флоридський відділ виправних установ, були опущені.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не повідомлялося про отримані пораненнях, і всі ув'язнені були забезпечені всім необхідним. Співробітники і ув'язнені мають доступ до продуктів харчування, притулкам і воді", - сказав Патрік Мандерфилд, представник відділу виправлень.

Він додав, що кожен об'єкт Panhandle зареєструвався в штаті, і додаткові предмети постачання, включаючи паливо, продукти харчування і воду, відправляються на всі постраждалі об'єкти. Аналогічне повідомлення було опубліковано на сторінці Facebook агентства.

Проте інтерв'ю з матерями, дружинами і подругами ув'язнених і тюремними чиновниками, які отримали деякі інсайдерські дані, що розповідають про більш тривожних даних.

Родичі переживають за ув'язнених, у яких, за деякими даними, вода знаходиться прямо в камерах. Крім того, вони бояться, що інформація про відсутність жертв руйнівного урагану може бути брехнею.

"Вони тільки дали йому поганий обід і сказали, щоб він не їв його відразу, тому що вони не знали, коли вони зможуть їх годувати", - сказала Ніколь, додавши, що він оселився в двомісній камері вночі раніше, а велика частина людей спали на підлозі. Жінка додала, що це жорстоко. 

Нагадаємо, США накрив ураган "Майкл": кількість жертв зростає. Трамп оголосив надзвичайний стан.

Як повідомляв "Знай. ua" сотні тисяч евакуйовані: країна тремтить в очікуванні потужної стихії. скасували десятки поїздів, рятувальники готуються до ліквідації наслідків.

"Знай. ua" писав, что ураган Майкл влаштував апокаліпсис в США, є жертви. Стихія в лічені хвилини сформувалася і набрала чинності.