Представники альтернативної науки протягом тривалого часу обговорюють теорію, згідно з якою життя на Землі зародилося завдяки марсіанам. Конспірологи вважають, що людиноподібні істоти з Червоної планети цілеспрямовано стимулювали виникнення людей. докази цього можуть бути в єврейському Священному Писанні.

Ілюстрація до Книги Еноха

Рабин Аріель бар Цадик повідомив, що марсіанами можуть виявитися занепалі ангели, які описуються в Книзі Еноха. Мова йде про ангелів, що спустилися на Землю, порушивши тим самим заборону Бога. У тексті сказано, що ці істоти виглядали як люди, але мали неймовірно високий зріст.

Ілюстрація до Книги Еноха

На думку вчених, ця обставина може підтвердити марсіанське походження істот, які описані в Біблії. Варто відзначити, що астронавти, які змушені перебувати в умовах невагомості протягом довгого часу, виростають на 4-8 сантиметрів. А якщо людина все своє життя проживе на планеті з низькою гравітацією, її зріст з легкістю може збільшитися до 3 метрів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Людиноподібні прибульці

Все це говорить про те, що жителі Марсу цілком можуть відповідати уявленням прихильників теорії змови. На їхню думку, марсіани – це високі істоти з великими очима і тонкими кінцівками. В такому випадку, Занепалі Ангели могли бути саме марсіанами.

Марс

Раніше портал "Знай.uа" писав: Байкал приховує у своїх водах інопланетян, на озері виявили прибульця з трьома вухами

Як повідомлялося, НЛО "помчав" за поїздом, пасажир зомлів від страху, але встиг зняти найголовніше

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

"Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО

Нагадаємо: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці в люті, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми