Катастрофи не припиняються і трапляються одна за одною, землетруси приносять не тільки руйнування, але й людські жертви. Вчені переконані, що армагеддон стає дійсністю, і всі прогнози про кінець світу в квітні, вже давно вийшли за рамки чуток і припущень.

Конспірологи впевнені, що відбувається зменшення відстані між нашою планетою і смертоносної Нібіру. А вторгнення планети-вбивці 28 квітня на Великдень, може стати справжньою дійсністю.

"Катастрофи – явна ознака того, що судний день вже давно почався. І цілком імовірно, що ми дійсно живемо останні дні", - коментують з товариства уфологів і конспірологів з Чикаго.

Повідомляється, що днями потужні руйнівні поштовхи відчули жителі Філіппін. Були зафіксовані поштовхи магнітудою 6,3 бали за шкалою Ріхтера. Стихія спричинила великі руйнування будівель та глибокі тріщини на дорогах. За словами вчених, джерело залягав на глибині 40 км. Більше того, надходять дані про загиблих. Але стихія пішла далі, і вчора 23 квітня з даху одного з хмарочосів пролився "басейн".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі стався другий поштовх, магнітуда якого була практично дорівнює першому – 6,2 бала. Серйозно постраждав острів Самар. За словами альтернативних вчених, все, що сталося, свідчить про те, що Планета Х наближається. Сейсмологи розділені на два табори. Одні підтримують конспірологів і інших представників альтернативної науки, інші пояснюють все звичайними природними явищами.

"Землян може врятувати тільки диво! Якщо цього не відбудеться, то вже через шість днів від нашої планети може нічого не залишитися",- говорять експерти.

Вперше у своїй історії гігантська гора Еверест через потужний землетрус на дні океану "просіла" на три сантиметри. Так, через викиди попелу і магми людство зіткнеться з "вічною" взимку. Уфологи вважають, що такі катаклізми випалять все на своєму шляху.

Нагадаємо, Едем на Марсі: секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.

Як повідомляв Знай.uа позаземна фреска розкрила таємницю Скандинавії: шведи контактували з прибульцями.

Також Знай.uа писав, кам'яний дощ накрив індійський місто: люди бояться виходити з дому, вчені в шоці від того, що відбувається.