Потепління в Арктиці і Гренландії посилюється з роками, що призвело до прискореного танення світових льодів. Російські експерти розповіли про невтішні результати своїх досліджень. За їх словами, тривожна тенденція прискорить підйом рівня світового океану і буде тільки посилюватися з роками. Крім того, невтішні прогнози прийшли і з Арктики. Найбільші запаси льоду на Північному полюсі тануть швидше, ніж очікувалось.

Здавалося б, при чому тут Нібіру? Відповідають російські експерти з Далекосхідної асоціації уфологічних наук:

"Причиною потепління наводиться парниковий ефект від заводів і автомобілів. Згідно з нашими дослідженнями, усіх земних випарів не вистачить для підйому загальної температури навіть на 0.5 градуса за 50 років. Наведені вченими цифри – 3 градуси і більше, говорять про втручання третьої сторони".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Згідно теорії російських космологів, Земля знаходиться під регулярним опроміненням з космосу. Якась високорозвинена цивілізація ставить експерименти, спостерігаючи результати іонізуючого випромінювання вже десятки років.

Уфологи впевнені, що саме прибульці з Нібіру винні в прогресуючому збільшенні температури земної. Планета, як відомо, регулярно з'являється неподалік від Землі.

"Іонні гармати, масово спрямовані на Землю, приводять до танення льодів і загального підйому температури понад того, що відбувається від сонячного випромінювання. Електромагнітні сплески, які помилково сприймаються за спалахи на Сонці, насправді – результати самого глобального космічного експерименту, який ми могли спостерігати", - ділиться з нами експерт з ДАУ.

Відповідаючи на питання чи "затопить нас Нібіру?", російські дослідники кажуть, що обсяг підтоплення материків вже в найближчий десяток років може скоротити площу суші вдвічі.

Нагадаємо, Едем на Марсі: секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.

Як повідомляв Знай.uа позаземна фреска розкрила таємницю Скандинавії: шведи контактували з прибульцями.

Також Знай.uа писав, кам'яний дощ накрив індійський місто: люди бояться виходити з дому, вчені в шоці від того, що відбувається.