St. Lawrence Agency – страхова компанія, розташована в американському містечку Алтамонт-Спрінгс, штат Флорида. Вона запропонувала досить незвичайну послугу для людей, які бояться бути викраденими представниками інопланетної цивілізації. Якщо прибульці дійсно викрадуть людину і заберуть її на свій космічний корабель або іншу планету, а потім назад повернуть на Землю, вона отримає необхідну допомогу. Власникам спеціальної страховки нададуть необхідну для реабілітації психологічна та медична допомога.

Викрадення інопланетянами

Викрадена прибульцями людина також отримає компенсацію, пов'язану із глузуванням з боку оточуючих. Очевидно, не всі повірять у те, що вона справді контактував з інопланетянами. Деякі навіть можуть почати жартувати і знущатися. Додаткова грошова сума полегшить становище того, над ким насміхаються скептики. Якщо прибульці проведуть болісні досліди або якось зашкодять здоров'ю бранця, сума страхової виплати зросте залежно від моральної і фізичної шкоди.

Прибульці

Звичайно ж, для отримання страхового відшкодування необхідно надати докази того, що людина дійсно була викрадена інопланетянами. Представники компанії навряд повірять простим словами.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Багато експертів вже назвали пропозицію St. Lawrence Agency невдалим маркетинговим ходом і безглуздим піаром. А світові уфологи вважають, що це знущання над нещасними жертвами прибульців.

Викрадення прибульцями

Нагадаємо, інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію. Він раптово виник над трасою і так само швидко зник.

Читайте також: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці розлючені, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми.