Військово-морські сили Сполучених Штатів Америки займаються розробкою форми звітності для пілотів, які бачили непізнані літаючі об'єкти. Завдяки новій директиві систематизується процес збору та аналізу непояснених явищ.

Представник ВМС повідомив, що мова не йде про контакти з прибульцями. За останні роки відбулося кілька випадків вторгнення невпізнаних літаків у повітряний простір США.

НЛО

Представник агентства зазначив:

"В цілях безпеки ВМС і ВПС США буде розслідуваний кожен з цих випадків".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За даними Politico, у звітах замість терміна "непізнаний літаючий об'єкт" (НЛО) буде використовуватися термін "незрозуміле повітряне явище" (UAP). У виданні відзначили, що завдяки новій системі з'явиться можливість аналізу всього наявного обсягу інформації.

НЛО

Це не перший досвід стеження за таємничими об'єктами. У 2016 році ЦРУ розсекретило безліч документів, які присвячені розслідуванню спостережень НЛО по всьому світу. У документах підводяться підсумки розслідувань до 1978 року. Більша частина архівних матеріалів присвячена спостереженням, які були зроблені а наприкінці 1940-х і в 1950-х роках.

У грудні 2017 року стало відомо, що Міністерство оборони США витратило на програму вивчення аерокосмічної загрози, яка передбачала спостереження за НЛО, кілька десятків мільйонів доларів. Програма не афішувалася Пентагоном, вона проводилася з 2007 по 2012 роки. В її рамках досліджували непізнані літаючі об'єкти, дії яких не вписувалися у закони фізики.

НЛО

Як повідомлялося, НЛО намагався захопити Землю, на порятунок відправили бойові вертольоти.

Читайте також: У містичній пустелі ховається НЛО, прибульці знову вторглися на Землю. Таємничий літаючий об'єкт збирався припаркуватися в Ваді-Рам, але йому завадили.

Як повідомляв портал "Знай.иа", нахабний НЛО довів собаку до істерики, тварина дико лаяла і ледь не посивіла.