Прихильники альтернативної науки вважають, що на Землі життя могло зародитися завдяки марсіанам. Підтвердження своєї теорії дослідники знайшли в Біблії.

Вони вважають, що на нашій планеті могло зародитися життя саме завдяки інопланетянам. Крім того, деякі священнослужителі дотримуються думки, що марсіани цілком могли бути занепалими ангелами.

Рабин Аріель бар Цадик стверджує, що в Книзі Еноха йдеться про ангелів, що спустилися на Землю, порушивши заборону Бога. Цими істотами могли бути жителі Червоної планети.

У Священному писанні сказано, що ці істоти схожі на людей. Однак вони були неймовірно високими. Це і дало прихильникам альтернативної науки непряме підтвердження своєї думки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, вони вважають факт наявності великого росту доказом того, що теорія про марсіан-занепалих ангелів має право на життя.

Відомо, що Марс має більш слабке гравітаційне поле і навіть короткочасне перебування там призводить до того, що астронавти можуть виростати на 4-8 сантиметрів. Так, дослідники вважають, що якщо прожити на Червоній планеті все життя, то людина цілком може зрости до 3 метрів.

Раніше повідомлялося, що напередодні передбачуваного Апокалипсиса, який повинен відбутися вже зовсім скоро, активізувалися непізнані літаючі об'єкти. Уфологи з усього світу пов'язують їх з убивчою планетою Нібіру. Експерти вважають, що після її вторгнення на планеті буде знищено все живе. За прогнозами, це відбудеться на Великдень, 28 квітня 2019 року.

Нагадаємо, у місячних кратерах мешкають прибульці-кроти.

Як повідомляв Знай. ua, Нібіру висмокче абсолютно все з нашої планети, Африка стане першою.

Знай. ua писав, що з'явилися докази вторгнення Нібіру.