Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Давайте після травневих

"Давайте після травневих" — це фраза, що стала мемом і універсальної відмовкою з будь-яких питань напередодні травневих свят.

Спляча лисичка стала грізним мемом

Користувач твіттера під ніком fox_info_net опублікував на своїй сторінці скріншот з відео, знятого ним у зоопарку. У кадр потрапили два рудих пухнастика, що згорнулися клубком на узбіччі туристичної стежки. Дві лисички, які лежали поруч, стали схожі на одну суперлисицю.

Знайомтеся, М'язистий лис

М'язистий лис-охоронець.

М'язистий лис став популярним у соцмережах приблизно в один час з іншим схожим персонажем - Macho Right Hook Dog (Мачо-пес, що б'є правий хук). Господар сфотогрофировал свого пса породи сіба-іну, який бігав за хвостом, і перетворився на супергероя.