Альберто Торрес – житель американського містечка Тамп, розташованого у Флориді. Він став свідком незвичайного явища. Одного разу він подивився на вечірнє небо і побачив сотні яскравих зірок, які поводили себе не так, як зазвичай.

Зоряне небо

Кожна з них не була на своєму місці – всі вони плавно переміщалися по небу. Альберто вирішив зняти це вражаюче явище на камеру свого смартфона. Він поділився відеороликом в мережі.

Багатьох користувачів теж спантеличила і здивувала ця сюрреалістична картина. Багато хто вирішив, що на відео продемонстровані зовсім не зірки, а величезна кількість інопланетних літальних апаратів. Але якщо це насправді так, виникає питання: куди поділися справжні зірки?

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зоряне небо

Інші висунули теорію про те, що на відео – результат збою роботи комп'ютерної симуляції, в якій нібито насправді живе людство, не підозрюючи про це. Варто зазначити, що теорія матриці знаходить у нашому світі все більше прихильників. Вони вважають, що вона не обов'язково комп'ютерна і не така, якою її показали у фільмі "Матриця", а складніша. Для людства вона може здаватися абсолютно незрозумілою. А все тому, що наша дійсність – це відображення складних вимірювань. Цю теорію підтримують багато сучасних вчених.

Матриця

Команда фізиків на чолі з професором Пенсільванського університету Мікаелем Рехтсманом знайшли докази наявності четвертого виміру за допомогою лазерних установок. Дослідників вразив той факт, що наш тривимірний світ бачиться відображенням чотиривимірного.

Комп'ютерна симуляція

Серед коментаторів відео виявилося не мало скептиків. Вони переконані, що мова йде про якісний монтаж, адже продемонстроване не може бути реальним. Однак у світі відбувається безліч таємничих подій, які не відповідають загальновідомим законам фізики і логіки.

Матриця

Як повідомлялося, теорія Хокінга зруйнована, людство живе в симуляції реальності.

Раніше портал "Знай.uа" писав: американський оптичний телескоп Hubble зробив серію фотографій світлових спалахів, які нагадують святковий вінок з блискучими вогниками.

Як повідомлялося, незрозумілі космічні явища виникають через білі діри, загадка феномена розкрита.