В Україні набирає обертів черговий сезон найромантичнішого шоу "Холостяк 9 сезон".

Про це повідомляють ЗМІ.

"Холостяк 9 сезон": всі учасниці шоу, які ще боряться за серце Микити Добриніна:

Дарія
Вік: 20 років
Місто: Київ
Чим займається: перукар, стиліст зачісок

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина розповіла, що ніколи не думала про заробітки на життя створення зачісок, адже мріяла бути акторкою чи психологом. Проте мати всеж переконала дівчину вчитись на перукаря. Дівчина ще на першому побаченні здивувала Холостяка споєю поведінкою, адже ледь не бігла на зустріч з Нікітою Добриніним, викликавши у нього усмішку.

Софія
Вік: 22 роки
Місто: Київ
Чим займається: студентка

У далекому дитинстві дівчина пережила неоегке розлучення батьків, тому має багато комплексів, які прагне подолати завдяки участі у проекті. Спершу Холостяк не бачив її, адже дівчина попросила обернутись до неї спиною та не дивитись на її обличчя. Вже під час вечірки Нікіта Добринін помітив Софію, а їхня неординарна перша зустріч запам'яталась йому, тому студентка отримала бажану троянду.

Ольга
Вік: 25 років
Місто: Київ
Чим займається: журналіст

Красуня працює спортивним журналістом і найбільше захоплюється Формулою-1. Крім того під час знайомство з Добриніним зізналась, що має безліч татуювань.

Лілія
Вік: 21 рік
Місто: Дніпро
Чим займається: помічник дизайнера⠀

За освітою дівчина філолог, проте працює помічником дизайнера. Під час першого знайомства з Холостяком дівчина подарувала Добриніну тарілку, як символ стабільності.

Марина
Вік: 21 рік
Місто: Кролевец, Сумська обл.
Чим займається: власниця модельного агентства

Модель та власниця агентства Марина досягла чимало висот у житті, однак так і не зустріла кохання. На шоу сором'язлива дівчина має таку можливість, отримавши троянду від Холостяка.

Нагадаємо, головним героєм нового сезону шоу "Холостяк" на СТБ став телеведучий і головний редактор чоловічого журналу XXL Микита Добринін.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото.

Також "Знай.ua" писав, що відома "Холостячка", зірка популярного шоу Сніжана Самохіна знайшла сімейне щастя. Її обранцем став актор Павло Юдін.

Зеленський - це український Макрон: якими будуть перші кроки нового президента України - Андрусів