Популярне українське шоу "Холостяк" триває і мільйони телеглядачів незабаром зможуть поспостерігати за новим побаченням. Так, на 8 тижні шоу, свого індивідуального побачення нарешті дочекається Оля.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу СТБ.

"Я хочу, щоб формат нашого спілкування змінився в кращий бік, щоб з'явилося щось схоже на стосунки", - зізналася Оля.

Кадр шоу з 8 випуску

"У мене неоднозначні емоції з приводу зустрічі з Олею. До цього наше спілкування складалося непросто, були якісь конфліктні ситуації, тому я не знаю, чого чекати від цього побачення. Може, воно буде останнім, а може, після цього наші стосунки вийдуть на новий етап", - припустив Холостяк.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кадр шоу з 8 випуску

Про якісь свої фантазії розповість спокуслива учасниця, чому вона боротиметься з Микитою, і яке її бажання чоловік погодиться виконати? Невже це буде перше побачення без істерики? Дівчина застосує всі свої чари, щоб максимально зблизитися з Холостяком.

А також цього тижня Микита зіграє з дівчатами в гру, яка повинна зірвати з них маски. Учасниці розкажуть про свої таємні бажання, а Микита побачить, хто з них вміє брехати і приховувати свої емоції. А також він викриє хитрість Даші. Чи поставить під загрозу її перебування на проекті, побачимо у п'ятницю, о 20:00 в ефірі романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ.

А Церемонія троянд цього тижня буде дуже несподіваною, адже побачити Микиту в такому вигляді не очікував ніхто! У пост-шоу "Як вийти заміж" дівчата обговорять з Трояндою Аль-Намри тему ярликів, а експерти допоможуть розібратися в різниці між тим, які ми в очах оточуючих і тим, як ми сприймаємо себе самі.

Нагадаємо, "Молоденька цибулька": подруга Холостяка показала, як змінилася за 20 років.

Як повідомляв Знай.uа "Бив мене, коли я була на восьмому місяці": зірка "Холостяка" розповіла про знущання.

Також Знай.uа писав, Комарова не впізнали у новому образі: дуже пасує.