В мережі часто з'являються дуже смішні відео, якими можна від душі насолодитися і непогано посміятися. Так, у Facebook користувач "Абсурд Безумовный" показав своїм підписникам коротке відео, на якому відображена "робота" рятувальників.

Показательное выступление МЧС, где они продемонстрировали перевозку пострадавшего на лошади. Пострадавшему рекомендуется умереть на месте

Geplaatst door Абсурд Безумовный op Donderdag 25 april 2019

"Показовий виступ МНС, де вони продемонстрували перевезення постраждалого на коні. Потерпілому рекомендується померти на місці.", - підписав відео автор.

Варто нагадати, що ужгородська блогерша Христина Третяк зняла чергове смішне відео, як проста закарпатська дружина вперше потрапила на відпочинок, повідомляє Mukachevo.net. Як зазначає сама Христина, це відео могло називатися одним словом "Володя!". Ужгородчанка зняла коротку замальовку, як проста закарпатська дружина вперше потрапила на відпочинок в лакшері-шмакшері місце.

"І все могло закінчитися зовсім погано, якщо б у неї не було "антипохмільного сертивікату"! — додає Христина Третяк коментуючи своє творіння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фотограф показав, як виглядало б життя Барбі і Кена, якби вони жили в СРСР. Реалістичний проект змусив багатьох поностальгувати і порадіти, що ті часи залишилися в минулому. Художник одягнув Барбі у типовий радянський халат і переселив її в комуналку. Тепер їй доводиться готувати своєму колись гламурному чоловікові на старій, брудної плиті. Кен одягнувся в тільняшку і обзавівся пляшкою горілки. Автори проекту змінили імена Барбі і Кену - тепер вони Інокентій і Варвара. До речі, чоловік ляльки вийшов дуже брутальним і, як припустили користувачі, навіть служив у ляльковому Афганістані.

Нагадаємо, найкращі меми на 27 квітня: "давайте після травневих" і мускулиста суперлиса.

Як повідомляв Знай.uа кота Пікачу поховають в космосі: допомогти у зборі коштів може кожен бажаючий.

Також Знай.uа писав, весна підкралася несподівано: життєві приколи, які піднімуть настрій будь-кому.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще