Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Меми про відмовку «давайте після травневих» стали найбільш вірусними

У цьому році сезон «давайте після травневих» почався досить недавно. Зростання кількості згадувань чарівної відмовки можна відстежити за повідомленнями у соцмережах. Це означає, що багато справ відкладаються як мінімум на кілька тижнів (часто — по абсолютно надуманим причинам!).

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Geplaatst door Gromozeka op Donderdag 25 april 2019

Ісус раптово став невід'ємною частиною політичних мемів

Twitter-аккаунт Tory_Jesus в жартівливій формі представив Ісуса Христа в образі представника Консервативної партії Великобританії. Як повідомляє The Independent, за допомогою таких мемів автор профілю критикує діяльність торі, їх невдячне ставлення до виборців і демократії.

На одному з зображень Ісус звертається до лежачого важкохворій людині: «я оголошую тебе здоровим для роботи».