Співробітники офісної будівлі, розташованого в Тбілісі, переглядали записи з камери відеоспостереження і побачили щось незвичайне. На відео продемонстрована незвичайна істота, яка зовні нагадує людину і рептилію. Вона має довгий хвіст і є прямоходячою. Таємниче створіння спокійно прогулялося територією, а потім зникло з виду.

Кадр з камери спостереження

Ролик привернув увагу уфологів. Вважається, що жителі загадкової планети Нібіру схожі на рептилій. Це обумовлено процесами адаптації, які завдяки еволюції дозволяють істотам пристосуватися до навколишнього середовища. Тіло прибульців покриває луска, яка захищає їх від космічного випромінювання. А завдяки величезним очам вони добре бачать в умовах поганої освітленості.

Експерти вважають, що ця істота прибула на нашу планету зовсім недавно. Нещодавно астронавти Міжнародної космічної станції помітили незвичайний об'єкт. В ході прямої трансляції світанку над Європою таємничий об'єкт рухався в бік нашої планети. Він намагався сховатися за променями Сонця, але випадково потрапив в об'єктиви. За припущенням уфологів, загадковий рептилоїд прилетів на цьому кораблі.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Таємничий об'єкт, помічений астрономами

Це говорить про те, що інопланетяни вже гуляють по столиці Грузії. Експерти попереджають, що на Землі може бути безліч подібних істот. Ймовірно, вони готуються до вторгнення на нашу планету.

рептилоїд
рептилоїд

Як повідомлялося, ведучий новин виявився рептилоїдом, прибульці захоплюють владу на Землі.

Нагадаємо: динозаври повернулися на Землю, вони еволюціонували в рептилоїдів. Насправді, динозаври не вимерли, а мігрували на іншу таємничу планету.

Портал Знай.uа розповідав про те, що дослідники відкрили новий вид ящерів, які є нащадками динозаврів. Британські палеонтологи виявили фрагменти щелеп раніше невідомого науці маленького динозавра.