Альпіністська експедиційна група армії Індії виявила сліди справжньої Снігової людини. Існування цього створіння піддають сумніву більшість вчених. Про це солдати повідомили на своєму акаунті в Twitter.

Альпіністська експедиційна команда вперше виявила таємничі сліди міфічного звіра Йєті. Це сталося 9 квітня 2019 року. Відбитки ніг снігової людини були знайдені неподалік від базового табору Макалу в Гімалаях. Розмір слідів загадкової істоти становить 32х15 дюймів (приблизно 81х38 сантиметрів). Раніше ця невловима Снігова людина була помічена лише в національному парку Макалу-Барун.

Індійська армія

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Багато користувачів вирішили, що це дійсно доводить існування загадкового Йєті. Інші поставилися до даної знахідки з недовірою, адже на зображеннях видно сліди тільки однієї стопи міфічної істоти.

"Не хочу звучати непатріотично, але мені здається, що Йеті не звикли ходити по подіуму, ставлячи одну ногу перед іншою, як це роблять моделі. Якщо тільки це не одноногий Йеті", - іронізує Хемант Чандак.

Сліди Снігової людини

Користувач імені Кушаль Параджапати зазначив, що досі немає жодних переконливих досліджень, які підтверджують існування Снігової людини.

Він написав:

"Організації подібно вашій повинні бути більш обережними і відповідальними, перш ніж заявляти про виявлення будь-яких слідів Йєті. На цю тему було проведено безліч досліджень, але жодне не представив переконливих доказів його існування".

Сліди Йеті

Це вже не перші свідоцтва про існування Снігової людини. Були знайдені не просто сліди цього загадкового створіння. Кілька разів Йеті навіть потрапляв у камеру смартфонів очевидців. Снігова людина була помічена у Сполучених Штатах Америки, Аргентині і в інших куточках планети. За нею постійно полюють любителі аномального, містичного і надприродного.

Гімалаї

Нагадаємо, вчені досліджували генетичні клітини снігової людини. Хочете дізнатися, чи існує Єті насправді?

Як раніше повідомляв Знай.uа, подружня пара зі Сполучених Штатів Америки закарбували снігової людини. Кадри зі швидкістю вітру розлетілися по всій мережі.

Знай.uа писав, чоловік зняв на камеру Єті. Він подумав, що натрапив на ведмедя, але сховавшись за деревом, зрозумів, шо це снігова людина. Він каже, що Єті був схожий на горилу.