Вероніка Шеннон – жителька міста Морріс, розташованого в штаті Іллінойс. Вона стверджує, що її будинку оселилося щось надприродне.

Привид

Жінка розповіла, що почала помічати, як по її помешканню бродить бліда та невиразна людська фігура, яка несподівано з'являється в темряві і кожного разу розчиняється в повітрі, наче дим.

привид
привид

Американка серйозно злякалася, адже в її будинку твориться справжня чортівня. Вона вирішила звернутися до місцевих мисливців на привидів. Співробітники служби оглянули будинок і встановили кілька камер. Неймовірно, але під час одного з візитів їм дійсно вдалося отримати документальний доказ того, що в будинку є якийсь гість з потойбічного світу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Привид

Мисливці зафіксували передбачуваний фантом, який несподівано матеріалізувався позаду одного з експертів, коли він виходив зі спальні власниці будинку. Фахівців здивував і навіть шокував той факт, що біляста антропоморфна фігура, яка тремтить і ніби розпливається в повітрі, на деякий час залишилася біля дверей, а потім знову зустріла чоловіка, коли він повернувся назад.

Незважаючи на те, що сам чоловік не бачив аномалію наживо, вона чудово зафіксована на відео. Знятим матеріалом експерти поділилися в мережі. Деякі користувачі навіть розглянули на ролику, як привид відчиняє двері перед мисливцем.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на старовинному знімку розгледіли привид солдата. Це фото, яке сполохнуло маленьке британське містечко, було зроблено в 1920-х роках фотографом Едвардом Хіллсвортом.

Нагадаємо, подружня пара зафіксувала примар дітей, від моторошного відео мурашки по шкірі.

"Знай.uа" писав: привид налякав екстрасенса під час відеочату, він стрімко пролетів перед камерою і зник з кадру. Саллі Морган вважає, що це був один з привидів особняка, в якому вона гостювала.