Астрологи назвали найщасливіші знаки Зодіаку. Вони не сумують у будь-якій ситуації, тому їм завжди посміхається удача. Передає Clutch.

3 місце — Лев

Леви часто асоціюються з гордістю і зарозумілістю, хоча насправді їх відрізняє те, що вони завжди досягають своєї мети. Внутрішній егоїзм дозволяє Левам рухатися вперед, не бачачи ніяких перешкод. Вони звикли брати те, що їм подобається за будь-яку ціну.

Леви вміло створюють навколо себе зону комфорту, а до невдач ставляться з легкою зневагою. Ніхто краще за Левів не може прогнути світ під себе і при цьому не прогнутися під нього.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще
2 місце — Водолій

Водолії з самого дитинства тягнуться до знань, вони постійно читають, займаються творчістю, розвиваються. Неймовірний розум робить Водоліїв по-філософськи спокійними, тому їх дуже важко вивести з себе.

Представники цього знака Зодіаку вміють прокладати собі дорогу до світлого майбутнього за допомогою гострого розуму. Вони екстравагантні та неординарні, тому завжди знаходяться у центрі уваги. Їх оточують люблячі люди, цікаві друзі та впливові покровителі.

Крім того, Водолії не вміють нудьгувати, адже вони завжди знаходять собі пригоди.

1 місце — Близнюки

Близнюки не тільки дуже емоційні, вони ще й невиправні оптимісти. У всьому вони страются бачити тільки хороше, тому життєві негаразди їх просто не стосуються.

Близнюки страються кожну мить прожити на повну котушку, тому сумувати у них просто немає часу. Предаствители цього знака Зодіаку легкі на підйом, вони приємні у спілкуванні і заражають усіх навколо своєю легкою вдачею. Саме тому всі трагедії і життєві труднощі обходять їх стороною.

Нагадаємо, астролог принцеси Діани розкрила правду про стосунки Маркл і Міддлтон.

Раніше Знай.uа повідомляв, який щасливий талісман підійде вам за знаком Зодіаку.

Також Знай.uа писав, астролог по зіркам прочитав долю людства.