Зовсім недавно вийшла 3 серія 8 сезону серіалу "Гра престолів". Глядачі масово скаржилися, що на екрані була суцільна темрява і нічого з того, що відбувається, не видно.

За словами оператора-постановника Фабіана Вагнера, проблему можна виправити досить просто.

"Велика проблема полягає в тому, що багато людей не знають, як правильно налаштувати свої телевізори", – каже Фабіан. Він додав, що третій епізод восьмого сезону був похмурим, щоб досягти певного ефекту.

Варто нагадати, що Британський актор Кіт Харінгтон і один з головних персонажів у культовому серіалі "Гра престолів", який грає Джона Сноу розповів, зйомки якої сцени особливо його вразили. Відповідне інтерв'ю він дав виданню People.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найулюбленіше спогад у нього пов'язаний з його коханою Роуз Леслі, яка грала одичалу Ігрітт. У реальному житті пара після зйомок зіграла весілля. Актор трепетно згадує їх спільні сцени в серіалі.

Кіт стверджує, що йому найбільше запам'яталася трагічна смерть Леслі, яка загинула у нього на руках, поки навколо них тривала кривава битва.

"Мені сподобалася її смерть. Я знаю, це звучить дивно. Вперше в серіалі було використано повільний рух, і я думаю, що це чудовий, захоплюючий момент, коли ця битва вирує на задньому плані. Це був один з тих неймовірних моментів зйомки", - розповів Кіт.

Вперше про відносини Кіта і Леслі заговорили ще в 2012 році. Відомо, що тоді вони розлучилися, а вже в 2016 році пара офіційно підтвердила, що вони разом. Пізніше актори зіграли пишне весілля.

Вони побралися у вересні 2017 року, оголосивши щасливу новину старомодним (і дуже британським) способом: за допомогою секретної реклами в The Times.

Нагадаємо, "Битва за Вінтерфелл" розбила серця фанатів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Фанати помітили чортівню на плакаті нової Гри престолів

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс вперше роздяглася перед камерою